я громадянин Німеччини але повинен йти на фронт щоб захищати твою дупу від кацапів?! Чекай, скоро приїду!Ещё громче, плохо слышно.
Ебанутым нет покоя.
Ты где рятуешь Украину, кстати?
Америка нам не наказ!! США заважають українській перемозі!оно должно выйти само.... в назидание.
Давай, пошевеливайся!я громадянин Німеччини але збираюсь на фронт щоб захищати твою дупу від кацапів! Скоро приїду!
будемо в одному окопі, сестрьонка!Давай, пошевеливайся!
Дойчен зольдатен, унтер официрен!(С) Кацапы при виде тебя моментально разбегутся нахуй, по своим ебенямя громадянин Німеччини але збираюсь на фронт
так, обдристаються рідким азотом!Дойчен зольдатен, унтер официрен!(С) Кацапы при виде тебя моментально разбегутся нахуй, по своим ебеням
Вряд ли обдристаются, у них там то ли свечи скрепные, то ли пена монтажная, но вы могли бы их одним видом зубных пломб привести в замешательство, а там уже все остальное - дело техники.так, обдристаються жидким азотом!
А с чого ти взяв 602 ? Вона ж може і змінитись ?5 млн на 602 тис км²
8 чоловік на км²
Хммм...
Алжир - 17 чоловік на км². Алжир - 80% площі займає Сахара.
Хммм...
Все ж краще, ніж Монголія.
Аналітики, такі аналітики...
А що там у Монголii?Все ж краще, ніж Монголія.
Кацапів немає пустеля.А що там у Монголii?
5 млн это прямо апокалиптический прогноз, но если учесть убыль населения от убитых на войне (~100 тыс в год), фертильность 0.78, эмиграцию женщин и особенно детей, стремительное старение населения, падение уровня жизни и медицины, то можем и до 15 млн дойти в ближайшие годы при условии продолжения войны.5 млн на 602 тис км²
8 чоловік на км²
Хммм...
Алжир - 17 чоловік на км². Алжир - 80% площі займає Сахара.
Хммм...
Все ж краще, ніж Монголія.
Аналітики, такі аналітики...
Хрінадуси заїдуть. Шо вони тут не бачили.Індуси заїдуть, не чекаючи закінчення війни. Так що не буде ні 15, ні, тим більше, 5 млн.
Ну станемо трохи смуглішими і очі трохи розкосіші будуть.
Я думаю сюда не то, что индусы, а даже беженцы из Сирии и Ливана не заедут. Хули они тут забыли? Пособие в 60 долларов, блекауты и ракетные удары? Очень привлекательное предложение, намного лучше, чем в Европе на социале в тысячу евро.Хрінадуси заїдуть. Шо вони тут не бачили.
Індуси світовими корпораціями керують, а один Великобританією.
Все так. Но тема не о том, что было, а о том, что будет.українська влада вибрала самогубну тактику: замість того щоб підготуватися до нападу, викопати окопи та замінувати всі шляхи наступу, вони реготали з Західних країн, коли ті попереджали і пропонували допомогу... А коли почався напад, укр. влада просто тупо ЗДАЛА Південь і Схід, і ледве не просрала Київ...
Тепер вони знищують укр. армію і західну техніку кидаючи їх на мінні поля та добре обладнані засідки! Браво! Пишаймося!
Ти циганчук чи шо?Світ змінюється. Змінемося і ми. Світ стає вузькоокішим, з більш засмаглою шкірою
Це французи, йопта. Вони ж не винні шо Франція колонізувала їх.Сборная Франции 2022.
Ну так виходячи з того що було, формується сучасне і майбутнє. Див не буває. Якщо б не гігантська допомога Заходу, то України б вже давно не було. А так ще існує, хоча й в обрізаному варіанті.Все так. Но тема не о том, что было, а о том, что будет.