если я правильно интерпретирую замыслел "архитекторов", создадут новый. "еврорегион".Интересно, к какому федеральному округу черти приписали 4 области?
Проще говоря, всё таки воевать до конца, какого, Никто не знает.говорю о том, что нужно отдавать себе отчет: все, как сейчас, но только без войны устроить в любом случае не выйдет.
Інші варіанти ще гірші. Або нас уб'ють з зав'язаними колючим дротом руками, як в Бучі або Ізюмі, або ми загинемо зі зброєю в руках чи під руїнами власних домівок, або станемо новим фаршем для подальшої експансії росії.Проще говоря, всё таки воевать до конца, какого, Никто не знает.
По другому не получится.
Я это и имел ввиду.Інші варіанти ще гірші. Або нас уб'ють з зав'язаними колючим дротом руками, як в Бучі або Ізюмі, або ми загинемо зі зброєю в руках чи під руїнами власних домівок, або станемо новим фаршем для подальшої експансії росії.
Это кацапам бы так хотелось.Інші варіанти ще гірші. Або нас уб'ють з зав'язаними колючим дротом руками, як в Бучі або Ізюмі, або ми загинемо зі зброєю в руках чи під руїнами власних домівок, або станемо новим фаршем для подальшої експансії росії.
просто поговорите с людьми, у которых есть знакомые на тех территориях... бизнес весь сразу под себя забирают, землю под себя, как было это в Волчанске, квартиры могут в наглую отжать у людей, как это в Мариуполе происходит, приезжает человек к себе домой, а там живут уже узкоглазые буряты, или хуй его знает кто они, а человека не было дома всего неделю... как сказали в Мариуполе - " россия вам ничего не должна"... вот так...Не нужно надеяться, что на оккупированных территориях поменяют флаг на сильраде, а дальше все как было.
Бизнес там, местные барабашки...
И раньше так не было, а сейчас так тем более.
Даже если все бросятся сдавать соседей, то сажать окажется что некого. Начнут сажать сдавальщиков.
це, шо, перший раз?Населення Євросоюзу готують до війни.
Кажуть шо кожен повинен створити для себе запаси на декілька днів.
А я тільки сьогодні переполовинила запаси.Населення Євросоюзу готують до війни.
Кажуть шо кожен повинен створити для себе запаси на декілька днів.
Але на диво, десь в центрі України по селах чути бурмотіння місцевих типу "та хай би ото вже руські прийшли та хоч був би порядок ". Жодні аргументи не діють. Звідки такі думки теж відомо - на кожній хаті по парі тарілок. І їхні малолітні пиздюки крутять якусь кацапську хуйню на повну гучність.просто поговорите с людьми, у которых есть знакомые на тех территориях... бизнес весь сразу под себя забирают, землю под себя, как было это в Волчанске, квартиры могут в наглую отжать у людей, как это в Мариуполе происходит, приезжает человек к себе домой, а там живут уже узкоглазые буряты, или хуй его знает кто они, а человека не было дома всего неделю... как сказали в Мариуполе - " россия вам ничего не должна"... вот так...
Вони б західняків спитали, як було за перших совітів, а особливо за других.Але на диво, десь в центрі України по селах чути бурмотіння місцевих типу "та хай би ото вже руські прийшли та хоч був би порядок ".
То й що? В мене - три. Плюс антена ДМХ на Блетгород. МХ на 6 та 12 канали, встановлену у 1995, давно зняв - на відміну від нас цифрове мовлення на "метрах" там відсутнє.на кожній хаті по парі тарілок
Та все вони добре знають. До Ющенка голодомор називали голодовкою. І передавали потайки ті жахи своїм нащадкам. Я пам'ятаю, як в ранньому дитинстві ну літніх канікулах в селі чув розповідь одного діда. Він розказував, як кінні роз'їзди червоних взимку відганяли голодуючих селян від річки, що протікала селом. Село було велике, річка розділяла його на дві частини. Я тоді не міг второпати, навіщо це було робити. І тільки багато років пізніше зрозумів, що річка давала їжу. І влітку,і взимку. Цікаво, що в навколишніх хуторах і маленьких селах ніякого голоду не було. В кацапів не вистачало людей (чи скоріше нелюдей).Вони б західняків спитали, як було за перших совітів, а особливо за других.
Тоді поляки з румунами та мадярами вже не здавались такими страшними пригноблювачами.
Совок-2025Просто в голові сидить думка що уб'ють когось іншого, а його призначать в похоронну команду і дадуть соотвєтствующій пайок
Нужно подуматьНужное подставить
Это я к тому, что пусти таких на выборы.Нужно подумать
В начале февраля 22 года не верил в войну.Інші варіанти ще гірші. Або нас уб'ють з зав'язаними колючим дротом руками, як в Бучі або Ізюмі, або ми загинемо зі зброєю в руках чи під руїнами власних домівок, або станемо новим фаршем для подальшої експансії росії.
Ну, хуйло при всем его всемогуществе, правит кацапстаном не один конечно. Он вершина айсберга и в одиночку контролировать там ничего не в состоянии. Думаю, преемника давно выбрали тамошние (серые) коричневые кардиналы и это точно не дочь. Впрочем, не исключен некий разброд и шатание, что вряд ли приведет к серьезным потрясениям. пригожина уговорили за три дня.Совок-2025
1. Хуйло
Недавно мысль в голову пришла.
Воспитанным совком чужды декократические принципы.
Хуйло для них вроде генсека, а наши избранные на выборах - не власть, ибо не вызывает страха.
Хуйло - стабильность и порядок.
Это как было раньше, а не вот это вот все.
Хуйла назначил Ельцин. Ельцин тоже начальник.
В качестве иллюстрации короткий диалог:
- После 'утина будет его дочка!
- Как это? Ее же еще выбрать нужно!
Насмешливый взгляд и палец у виска - кто там будет выбирать!
С выражением одобрения и легкой зависти к раше.