Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...шнани натягай поверх халявок чобіт,не затікатиме,провєрєноПривет1
Что ві делаетє чтобі вода по брюкам не стекала в резиновіе чоботі во время дождя1 А то потом ходішь я чвакаєш111
Спасибо1
Є штани спеціальні. Там знизу підшито ледве не гумою....шнани натягай поверх халявок чобіт,не затікатиме,провєрєно
...стейчем ще можна ноги обмотати поверхЄ штани спеціальні. Там знизу підшито ледве не гумою.
Є лижні, є байдарочні.
Мені одного разу з парасолі натекло у нові туфлі з лівого боку.
Не дуже щільно затягнула застібку.
Знову панічна атака - невже браковані??? Роздивилась - ані щілини. Зрозуміла проблему, купила у Хумані штани - легкі, щоб зверху натягти на основні. Хоч спеціальні теж є, але ті для завірюхи або для сильної зливи, потопу.
сиди дома во время дождя .Привет1
Что ві делаетє чтобі вода по брюкам не стекала в резиновіе чоботі во время дождя1 А то потом ходішь я чвакаєш111
Спасибо1
Колготки, або панчохи..Привет1
Спасибо1
О божє куда71Колготки, або панчохи..
Будь ласка..![]()
Может он описался?Одно с ТС непонятно - где он умудрился при засухе попасть под дождь...
В утробі матеріОдно с ТС непонятно - где он умудрился при засухе попасть под дождь...
Я не взуваю чоботи.Привет1
Спасибо1
Не треба вдягати штани, вдягайте колготкіЯ не взуваю чоботи.
Ну а ти можеш не вдягати штани
Ві пісяетесь во время дождя????????? Надевайте памперс!!!Привет1
Спасибо1
то был не дождь, во время дождя и из-за дождя это разная причина!!Одно с ТС непонятно - где он умудрился при засухе попасть под дождь...
То бил ветер?то был не дождь, во время дождя и из-за дождя это разная причина!!![]()
последствия ветра не в ту сторонуТо бил ветер?
Колготкі71Не треба вдягати штани, вдягайте колготкі
Я пісяю всегда1Ві пісяетесь во время дождя????????? Надевайте памперс!!!