Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Как связаться с польским посольством?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 11016
Оголошень: 1
Нужен человек, читающий по польски и знающий польское законодательство.
Прочесть протокол задержания и объяснить ссылкина статьи закона, которые там есть.
Хотелось бы понимать почему не выпускают из Польши жену и дочку.

• Я в шоці!
Реакції: Ah
Скатался на Алчевских 16, посольство закрыто, телефоны не актуальны, информация в инете устарела.
Попрбуй связаться с парнем ник (Денис Л), висит в разделе эммиграция и миграция..мош чего и присоветует..
Если есть неоплаченный мандат, то да могли и придержать.

а транслейт? не? хотябы понять почему задержали :незнаю:
и почему на границе не объяснили??? там легко можно общаться с переводчиком, вообщем не понятно, или ТС не хочет статьи озвучивать

Єдине посольство Польщі в Україні зараз в Києві.
Фото документа можна мені в особисті, я зможу перекласти.
Дякую, цей етап вже позаду, але тепер виникли нові питання.
Розшукую людину яка допоможе отримати інформацію з відділку поліції в Білостоку.

Разве не посольство Украины в Польше должно решать проблемы украинцев за границей?
По конкретной локации мне кажется проще найти людей в локальном телеграм-вайбер чатике потипу Українці в Білостоку, Українці Подляского воеводства, там же и волонтеры местные должны тусить

Да напишите уже шо трапылося, чтобы наши там не попали в такую же ситуацию...
Я на форуме давно, ориентируюсь не плохо, в тему будут сбегаться поприкалываться, поднасрать и тд.
Кто по делу хочет помочь, тот в личку напишет, в вайбер или просто позвонит (телефон то вот, внизу), а зубоскалы меня не интеревуют.

Я на форуме давно, ориентируюсь не плохо, в тему будут сбегаться поприкалываться, поднасрать и тд.
Кто по делу хочет помочь, тот в личку напишет, в вайбер или просто позвонит (телефон то вот, внизу), а зубоскалы меня не интеревуют.
А що їм наше посольство/консульство каже?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Звертались?
Важливо:
Для отримання статусу біженця ви будете зобов’язані здати свій паспорт відповідним інституціям, до отримання рішення щодо вашого статусу. Процес отримання статусу біженця може тривати в середньому від 6 місяців і до року;
Може, вони паспорт здали, а рішення ще нема?
Якось мало інформації... Я взагалі не чув, щоб з Польші не ВИпускали. Виженали - чув. Не пускали - чув. А так, щоб заїхав і не виїхав - ще не було такої історії...

Єдине посольство Польщі в Україні зараз в Києві.
Фото документа можна мені в особисті, я зможу перекласти.
Йому потрібне зовсім протилежне посольсьтво - наше в Польщі.

А, з цими і в мирний час зв'язуватися не варто було.
Ну, захист прав громадян України і розрулювання ексцесів - це їхня, як не дивно, справа.
Іншим засобом є адвокат польський. Якщо самі ті, кому обмежено виїзд, не запросили письмової відповіді з причиною на місті - я, навіть, не знаю як мимо посольсьтва це вирішувати.

А що їм наше посольство/консульство каже?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Звертались?

Може, вони паспорт здали, а рішення ще нема?
Якось мало інформації... Я взагалі не чув, щоб з Польші не ВИпускали. Виженали - чув. Не пускали - чув. А так, щоб заїхав і не виїхав - ще не було такої історії...
Запросто. Висунули звинувачення, вилучили закордонний паспорт, і відпустили до суда, зобов'язали кожен понеділок з'являтися відмічатися в поліції за місцем реєстрації.
І все, чекай коли той суд буде. А вони неквапливі, може за рік до суду справа дойде, а може і за три.

Запросто. Висунули звинувачення, вилучили закордонний паспорт, і відпустили до суда, зобов'язали кожен понеділок з'являтися відмічатися в поліції за місцем реєстрації.
І все, чекай коли той суд буде. А вони неквапливі, може за рік до суду справа дойде, а може і за три.
тоді тільки через посольсьтво. Наше, не їхнє.

Ничего себе... Это что ж надо было натворить, чтобы полиция паспорта изъяла и дело в суд передали :confused:

Назад
Зверху Знизу