Dynafit Статус: Offline Реєстрація: 04.02.2020 Повідом.: 7434 07.01.2022 🟡 18:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #41 Re: Как стать депутатом? NV-SD2AM сказав(ла): Зы. Демпинг - это не то, о чём все подумали. Натисніть, щоб розгорнути... Мы в курсе. А демпингами еще померяемся.
Re: Как стать депутатом? NV-SD2AM сказав(ла): Зы. Демпинг - это не то, о чём все подумали. Натисніть, щоб розгорнути... Мы в курсе. А демпингами еще померяемся.
mongoosess Статус: Offline Реєстрація: 06.07.2010 Повідом.: 12189 07.01.2022 🟡 18:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #42 Re: Как стать депутатом? Lador сказав(ла): Атсасі хуй вадітєлю Ахмєтава ілі дворніку Фельдмана і дєла ґатова Натисніть, щоб розгорнути... А ві от какой партіі -?
Re: Как стать депутатом? Lador сказав(ла): Атсасі хуй вадітєлю Ахмєтава ілі дворніку Фельдмана і дєла ґатова Натисніть, щоб розгорнути... А ві от какой партіі -?
Stank Статус: Offline Реєстрація: 05.04.2011 Повідом.: 25124 07.01.2022 🟡 18:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #43 Re: Как стать депутатом? АНАРХИСТ сказав(ла): Ну шо ты малая Я уже старый воин Педерастом я не стану Но тяга к воровству у меня в крови Тем более у государства Натисніть, щоб розгорнути... Начнем с того, что наполнение бюджета государства - это деньги налогоплательщиков, они не с неба упали. Так что не стоит так эволюционировать в сексуальные меньшинства.
Re: Как стать депутатом? АНАРХИСТ сказав(ла): Ну шо ты малая Я уже старый воин Педерастом я не стану Но тяга к воровству у меня в крови Тем более у государства Натисніть, щоб розгорнути... Начнем с того, что наполнение бюджета государства - это деньги налогоплательщиков, они не с неба упали. Так что не стоит так эволюционировать в сексуальные меньшинства.