Тут могла бути Ваша реклама!

Как приготовить тесто пиццы типа "буфет"?

🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Реєстрація: 26.06.2010
Повідом.: 199
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #1
Как приготовить тесто пиццы типа "буфет"?

Кто знает, как заставить тесто так хорошо подниматься и быть воздушным? Спс:)
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #2
Купи батон, разрежь пополам, намажь майонезиком, сверху насыпь чего-нить и в микруху. Пицца аля блюээээ бухвет готова!
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #3
вбухать туда кучу соды с уксусом, примерно как бисквит готовить, + поджаривать для начала без начинки.
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #5
вариант, но с дрожжами мороки куда больше, так что врядли их там используют.
Да и по примеру всяких коржиков для тортиков, это как правило разрыхлитель.
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #6
какая морока с дрожжами?В теплую воду насыпать сухие дрожжи.сахар,соль и замесить тесто?На соде такое пышное не получится.
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #7
Может кто уже знает рецепт? Не могу найти в интернете:(
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #8
На полкіло мукі:
270 грам води. вода холодна
30 грам олії
5 грам живих дрожжей, тіпа львівські
12 грам цукру
15 грам солі.
В воді розчинити дрожжи, цукор і сіль. Додати олію. Вилити в миску з мукою і ретельно перемішати. Має вийти 800 грам тіста+-. Сформувати два шаріка і покласти в кульки. Кульки покласти в холодос на 3-4 години. Поті можна робити піццу.
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #9
На полкіло мукі:
270 грам води. вода холодна
30 грам олії
5 грам живих дрожжей, тіпа львівські
12 грам цукру
15 грам солі.
В воді розчинити дрожжи, цукор і сіль. Додати олію. Вилити в миску з мукою і ретельно перемішати. Має вийти 800 грам тіста+-. Сформувати два шаріка і покласти в кульки. Кульки покласти в холодос на 3-4 години. Поті можна робити піццу.
Дрожжевое тесто обычно в тепле подходит, а не в холодильнике. И дрожжей как-то мало, если живых, может 50г?
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #10
Дрожжевое тесто обычно в тепле подходит, а не в холодильнике. И дрожжей как-то мало, если живых, может 50г?
Бєз ложной скромності, докладиваю. Я потомствєнний піцайола в 7 колєнє. :D
Полтора года піцайоліл. В тєплє тєсто для піци нє дєржат. Нам нужно мягкоє і тягучєє тєсто. Якраз в холодільнікє оно і визрєваєт. 50 грам дрожжєй нужно на 8кг тєста. Ето одін замєс в промишлєном тєстомєсє. :)
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #11
Бєз ложной скромності, докладиваю. Я потомствєнний піцайола в 7 колєнє. :D
Полтора года піцайоліл. В тєплє тєсто для піци нє дєржат. Нам нужно мягкоє і тягучєє тєсто. Якраз в холодільнікє оно і визрєваєт. 50 грам дрожжєй нужно на 8кг тєста. Ето одін замєс в промишлєном тєстомєсє. :)
Ну ладно... я ж ради интереса проверю, на сколько хорошо вы пицаелили))
 
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #13
Дрожжевое тесто обычно в тепле подходит, а не в холодильнике. И дрожжей как-то мало, если живых, может 50г?
В теплі можна першу годину-дві потримати, щоб трохи підійшло, скласти, поділити і прибрати на холод, щоб визрівало.
Дріжджів живих треба мало. Маленький шматочок розчинити у воді і вилити в тісто. Цукор взагалі можна не класти, з нашою мукою і дріжджами все підійде і так. А можна і покласти. Хужєнібудіт.
 
Назад
Зверху Знизу