Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как получить новые электронные ключи?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Dimoks

Адмін
Статус: Офлайн
Повідом.: 71035
Как получить новые электронные ключи?

Старые проекспарились...
Что при себе надо иметь? :)

Если речь идет о бесплатных, то:
1. Заполненную регистрационную карточку
2. Паспорт (копия и оригинал). Копию заверить своей подписью
3. Код (копию заверить своей подписью)+оригинал.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Документи, необхідні для отримання послуг ЕЦП фізичною особою – підприємцем (особисто):
- заповнена та підписана Реєстраційна картка (для фізичної особи/фізичної особи – підприємця) встановленого зразка із згодою на обробку персональних даних підписувача, у двох примірниках;

- копія паспорта підписувача (копії 1-2 сторінок (3-6 за наявності відміток) та сторінка з відміткою про реєстрацію місця проживання) або паспорта громадянина України для виїзду за кордон з відміткою про постійне місце проживання в іноземній державі, засвідчена підписом власника;

копія посвідки на постійне (тимчасове) місце проживання, засвідчена підписом власника, або паспорт громадянина іншої країни із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову (для іноземних громадян);

- копія картки платника податків*, засвідчена підписом власника. За наявності у паспорті громадянина України реєстраційного номера облікової картки платника податків відповідно до вимог Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міндоходів від 10.12.2013 №779, замість копії картки платника податків може бути подана копія сторінки паспорта громадянина України з відповідною відміткою, засвідчена підписом власника. Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорту з відміткою про таку відмову.

а что есть не бесплатные? :confused:
чем они лучше? сроком?

Для фопа набор почти такой же.

В налоговой

- У вас тут "3 листопада" написано, а надо "03 листопада". Исправьте
- Ок
- А нет... Переписывайте всё заново. Вы написали "Л.Свободы", а надо "Людвига Свободы". Это неприемлемо. ********.

Хорошо я знаю эти приколы и таскаю кучу копий про запас с собой. Переписал быстро.

- Дайте ваш паспорт и код
- Вот
- Так... так... так.....
- Что?
- Я вижу вы код получили в 1999 году
- Ну да
- А в паспорте прописка стоит 2002 годом
- Ну да... И что?.....
- Значит вы изменили место жительства и не сообщали в налоговую?
- Х.з. А что должен был?
- Обязательно! Иначе ********
- Так я остался в том же районе...
- Не важно. ********
- И что мне делать
- Идите купите форму ДФ-5/ХЩ-6 (или х.з. как) Заполните. Сдайте. Получите новый код, но он будет как старый. Ну вам же скучно. Кстати окошко по приёму формы ДФ-5/ХЩ-6 сегодня уже закрыто. А завтра они не работают. Приходите на следующей неделе во вторник.

С паспортом и кодом это бред и ни где не сказано что надо менять если не менялся район или дата получено паспорта, а так же про дату "03" или просто "3", я вообще ставлю "03.11.2016" и вопросов нет... про адрес таки да, надо писать полностью как в госреестре

Я вижу вы код получили в 1999 году
- Ну да
- А в паспорте прописка стоит 2002 годом
- Ну да... И что?.....
- Значит вы изменили место жительства и не сообщали в налоговую?
- Х.з. А что должен был?
- Обязательно! Иначе ********
Вот беда с людьми. Не было в тот период НКУ.

А сейчас, да, должны. В течении месяца. Бред, конечно, но все же.

70.7. Фізичні особи - платники податків зобов'язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки або повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за формою та у порядку, визначеними центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику.

А если вспомнить что многие ИНН получали по месту работы, то сами себе яму копают.

Назад
Зверху Знизу