Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как я решил с Win11 на Win10 вернутся

🟡 17:11 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 17:11 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Как я решил с Win11 на Win10 вернутся

А можно поставить kubuntu и глюков не будит!
Ты что, голубь?
Я написал про то, что глюки в ОС могут быть вызваны проблемами "железа". И что прежде, чем переустанавливать "упавшую" ОС нужно проверить "железо". Иначе будет очень "весело" мучаться с установкой хоть винды, хоть линукса, хоть чего угодно, если, к примеру, в компе битая планка ОЗУ.

• 🟡 17:11 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

А можно поставить kubuntu и глюков не будит!

Соррри за оффтоп, а можно ссылку на сборку win10 актуальную или ресурс, откуда берешь в личку/Телегу: @veresk27

И попутно вопрос, видел ли кто сборку с украинизированной виндой?

Візуально мені Windows 11 сподобалася, але не весь софт на ній стабільно працює, тому теж повернувся на Windows 10. Складнощів не було, але ловив помилку
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, яку вдалося пофіксити за інструкцією. Поки залишуся на 10-ці, почекаю, коли весь софт, що треба буде нормально функціонувати на новій ОС.

Я сижу в тюрьме.Подскажите как можно поставить win на ноут имея только смартфон?
Якщо скачати образ Вінди на смартфон та підключити смартфон, як флешку, то в принципі, це може спрацювати...

Якщо скачати образ Вінди на смартфон та підключити смартфон, як флешку, то в принципі, це може спрацювати...
Не проще сделать boot раздел на hdd ибо без ос вряд ли комп определит внутреннюю память телефона как загрузочную область.

Назад
Зверху Знизу