fantoom Статус: Offline Реєстрація: 15.08.2011 Повідом.: 16678 06.06.2018 🟡 23:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #181 Malayaya сказав(ла): тю,ну понятно шо хотела б быть женой... но никогда не буду. хотела бы просто разлюбить его и отпустить. Натисніть, щоб розгорнути... ну влюбись в кого-то клин клином
Malayaya сказав(ла): тю,ну понятно шо хотела б быть женой... но никогда не буду. хотела бы просто разлюбить его и отпустить. Натисніть, щоб розгорнути... ну влюбись в кого-то клин клином
Гість 660198 Статус: Offline Реєстрація: 24.10.2015 Повідом.: 18973 08.06.2018 🟡 23:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #182 fantoom сказав(ла): ну влюбись в кого-то клин клином Натисніть, щоб розгорнути... я шо животное какое-то... человек не может контролировать кого любить,а кого нет...
fantoom сказав(ла): ну влюбись в кого-то клин клином Натисніть, щоб розгорнути... я шо животное какое-то... человек не может контролировать кого любить,а кого нет...
fantoom Статус: Offline Реєстрація: 15.08.2011 Повідом.: 16678 08.06.2018 🟡 23:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #183 Malayaya сказав(ла): я шо животное какое-то... человек не может контролировать кого любить,а кого нет... Натисніть, щоб розгорнути... при чем тут животное я же говорю не *поебись*, а *влюбись* или у тебя одна и единственная *любовь* до гробовой доски?
Malayaya сказав(ла): я шо животное какое-то... человек не может контролировать кого любить,а кого нет... Натисніть, щоб розгорнути... при чем тут животное я же говорю не *поебись*, а *влюбись* или у тебя одна и единственная *любовь* до гробовой доски?
Гість 660198 Статус: Offline Реєстрація: 24.10.2015 Повідом.: 18973 08.06.2018 🟡 23:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #184 fantoom сказав(ла): при чем тут животное я же говорю не *поебись*, а *влюбись* или у тебя одна и единственная *любовь* до гробовой доски? Натисніть, щоб розгорнути... я умею читать... я о" влюбись" и написала... Ну исходя из зова своего сердца,то на данный момент и уже как десятый год,то таки да...(((
fantoom сказав(ла): при чем тут животное я же говорю не *поебись*, а *влюбись* или у тебя одна и единственная *любовь* до гробовой доски? Натисніть, щоб розгорнути... я умею читать... я о" влюбись" и написала... Ну исходя из зова своего сердца,то на данный момент и уже как десятый год,то таки да...(((