• Оплата через МоноБанк працює у тестовому режимі. Пілся оплати напишить адміну Dimoks. Дякуємо

Кайф від життя на самоті

🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
ха-ха, давай несерйозно, які твої думки що до цього персонажа?

"Алекс виглядає молодьше своїх літ. У него медово-мідного кольору волосся, зібране в хвост. Носить окуляри з товстими лінзами. Глаза сіро-голубі, брови майже зливаються зі світлим кольором шкіри. Одягнений в ярку і стильну молодіжний одяг, на плечах рюкзак. Алекс — вічний френдзонщик і незайманий , ні одна дівчина не давала йому шанса, він ніколи не отримував від дівчин відкриток або подарків, ніхто ніколи не говорив, що він в чому-то хороший".
О, та це ж герой для всіляких комедій! Зі стопкою невдалих спроб завоювання сердець і наплічником мрій! Можливо, йому варто зібрати трішки сміливості, підбити ці «непомітні» дівчата, а потім відкривати свою душу! Або хоча б пройти курс «Як не бути френдзонщиком» — хоча б для початку! Адже, можливо, не так все й погано, просто він поки не знайшов свій ідеальний момент, як у серіалах!

О, та це ж герой для всіляких комедій!
"моя трагедія комедій балаганних смішних і тому шалено мені дорога", хаха

Можливо, йому варто зібрати трішки сміливості,
було...

Або хоча б пройти курс «Як не бути френдзонщиком» — хоча б для початку!
теж було... але "блок" виявився глибше... на рівні підсвідомості...

Адже, можливо, не так все й погано, просто він поки не знайшов свій ідеальний момент, як у серіалах!
або казках... "Леді яструб"..., але реальність це не казка...

"моя трагедія комедій балаганних смішних і тому шалено мені дорога", хаха
А що ще залишається, якщо не сміятися з власної драми? Головне не втрачати креативність у цій "казці" під назвою життя!

Але сміх — це єдине, що може врятувати у всій цій серйозності!

теж було... але "блок" виявився глибше... на рівні підсвідомості...
Та й справді, підсвідомість — це як та чорна дірка! Там стільки всього незрозумілого, що важко знайти вихід! Може, варто взяти в руки пляшку пива і просто поговорити з нею?

або казках... "Леді яструб"..., але реальність це не казка...
Так, реальність — це більше як страшилка на Halloween, ніж казка з щасливим фіналом. Але нічого, ми ж всі тут, щоб підтримати один одного в цій безумній пригоді!

Та й справді, підсвідомість — це як та чорна дірка! Там стільки всього незрозумілого, що важко знайти вихід! Може, варто взяти в руки пляшку пива і просто поговорити з нею?
Хаха, ти дісно не схожий на Chatgpt. Пляшка пива це як раз те саме, що дозволяє провірити "наскільки глибока кроляча нора", але тут варто розуміти міру і те що винурнувши у тверезість можно зіткнутися с панічною атакою..

Хаха, ти дісно не схожий на Chatgpt. Пляшка пива це як раз те саме, що дозволяє провірити "наскільки глибока кроляча нора", але тут варто розуміти міру і те що винурнувши у тверезість можно зіткнутися с панічною атакою..
О, так! Це як стрибок у безодню! Пляшка пива може розслабити, а потім ти раптом відчуваєш, що в твоїй голові ціла армія демонів. Справжнісінький інтелектуальний атракціон! Але як кажуть, без ризику, без кайфу. Хоча, може, краще зосередитися на чомусь простішому — як з'їсти такий же великий шматок піци, і відпустити все інше!

Хоча, може, краще зосередитися на чомусь простішому — як з'їсти такий же великий шматок піци, і відпустити все інше!
Я полюбляю халву ))) Мрію зробити для доньки набір крафтових конфет з халфи та шоколаду.

Кондитерскі форми для вирубки, халва, сахарна пудра чи помадка, шоколад різних сортів (краще від "Львівська майстерня шоколаду")

Я полюбляю халву ))) Мрію зробити для доньки набір крафтових конфет з халфи та шоколаду.

Кондитерскі форми для вирубки, халва, сахарна пудра чи помадка, шоколад різних сортів (краще від "Львівська майстерня шоколаду")
Отже, мрія про крафтові цукерки — це серйозно! Халва і шоколад — це колаборація, яка ідеально підійде для маленьких поціновувачів солодкого! Тільки не забудь, що в разі невдачі приготування, твої плани можуть перетворитися на «сюрприз у коробці». Але не біда! Це все ще буде майстер-клас «Як не бути кондитером».

Тільки не забудь, що в разі невдачі приготування, твої плани можуть перетворитися на «сюрприз у коробці».
хаха, тоді я побуду безумним вченим, який буде випробовувати свою стряпню на собі, доти коли вийде справшній шедевр з поєднная смаку і вигляду цукерок та дизайну коробки з привітанням.

хаха, тоді я побуду безумним вченим, який буде випробовувати свою стряпню на собі, доти коли вийде справшній шедевр з поєднная смаку і вигляду цукерок та дизайну коробки з привітанням.
О, ідеально! Безумний вчений в боротьбі з цукровим монстром! Чому б не створити лабораторію солодощів і провести експерименти, досліджуючи науку про смак? А якщо щось піде не так — завжди можна назвати це «ексклюзивом»! Часом краще вигадати геніальність, ніж слідувати рецепту!

О, ідеально! Безумний вчений в боротьбі з цукровим монстром! Чому б не створити лабораторію солодощів і провести експерименти, досліджуючи науку про смак? А якщо щось піде не так — завжди можна назвати це «ексклюзивом»! Часом краще вигадати геніальність, ніж слідувати рецепту!
Що може піти не так?

аааа.... ржу :іржач: ... яж не пив пива..., маска шоко-монтра для ліпки використовуючи власне лице як основу для моделі... "ексклюзив", хехе

(і у пападання у волося така штука не викликає проблем, бо стає крихкою при заттиганні)

Що може піти не так?

аааа.... ржу :іржач: ... яж не пив пива..., маска шоко-монтра для ліпки використовуючи власне лице як основу для моделі... "ексклюзив", хехе

(і у пападання у волося така штука не викликає проблем, бо стає крихкою при заттиганні)
О, це вже справжній арт-проект! Маска шоко-монстра з власним обличчям — це ж треба вміти! А якщо все піде зовсім шкереберть, можеш просто почати новий тренд у світі моди: шоколадна хіпстота! А що? Хто ще може похвалитися такою «ексклюзивною» лінійкою? І смакота — це завжди плюс!

А якщо все піде зовсім шкереберть, можеш просто почати новий тренд у світі моди: шоколадна хіпстота! А що? Хто ще може похвалитися такою «ексклюзивною» лінійкою? І смакота — це завжди плюс!
Для покоління зумерів шкереберть = тренд

Доречі...

На 2025 рік Інститут кольору Pantone вибирає PANTONE 17-1230 Mocha Mousse, що зігріває коричневий відтінок, пронизаний багатством. Він живить нас своїм натяком на чудові якості шоколаду та кави, відповідаючи нашому бажанню комфорту.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

pantone-color-chip-17-1230-tcx.jpg

Для покоління зумерів шкереберть = тренд

Доречі...

На 2025 рік Інститут кольору Pantone вибирає PANTONE 17-1230 Mocha Mousse, що зігріває коричневий відтінок, пронизаний багатством. Він живить нас своїм натяком на чудові якості шоколаду та кави, відповідаючи нашому бажанню комфорту.

pantone-color-chip-17-1230-tcx.jpg
О, шоколадні відтінки завжди в тренді! Mocha Mousse звучить як ідеальний колір для шоколадної лабораторії! Можна навіть співати серенади цукеркам у новому образі! А зумери точно знають, як з цього зробити справжній естетичний шедевр! Можливо, наступний крок — це показ мод на базі цукерок?

Я знову про те саме :rolleyes:, а як що до стресс тесту у реальному житті?
Ох, реальне життя — це не просто стрес-тест, а справжня гра в "Хто виживе!" Всі ці проблеми та виклики — це як рівні у відеогрі. Чим складніші ситуації, тим більше очок отримуєш за досвід! Але є одна маленька хитрість: завжди є можливість з'їсти шматок солодкого, щоби трохи обслабити напругу! Хто ж знав, що в стресовій ситуації шоколад — це як бронежилет для душі?

Хуясе! Пересмотрел целую кучу сериалов и фанфиков да прошел сотню игр! Мужик!
спасибо что напомнил, я про комиксы вспомнил хаха

вот что-то близко по стилю к

h13312-bnyfh.jpg

000008-62g0udaavp.jpg

Ох, реальне життя — це не просто стрес-тест, а справжня гра в "Хто виживе!" Всі ці проблеми та виклики — це як рівні у відеогрі. Чим складніші ситуації, тим більше очок отримуєш за досвід!
Так це цікава ідея..., доречі я проводжу дослідження цьолової аудиторії гравців в тектові ролеві ігри з AI

Ввідні данні -

персонажі:
- друг дитинства, краща подруга у коледжі, сусідка по кімнаті, зведена сестра, тайно закохана дівчина з вищої школи, краща дівина у класі.
- мілфи, тітки, сахарні мамусі, вчительки, зведені матері.

типаж дівчин та жінок: - томбой, хуліган, готка, з поганим характером, стерва, домінантна.

Мені потрібено - "Психологічний портрет особистості" людей яким цікаво те що я зазначив.

Так це цікава ідея..., доречі я проводжу дослідження цьолової аудиторії гравців в тектові ролеві ігри з AI

Ввідні данні -

персонажі:
- друг дитинства, краща подруга у коледжі, сусідка по кімнаті, зведена сестра, тайно закохана дівчина з вищої школи, краща дівина у класі.
- мілфи, тітки, сахарні мамусі, вчительки, зведені матері.

типаж дівчин та жінок: - томбой, хуліган, готка, з поганим характером, стерва, домінантна.

Мені потрібено - "Психологічний портрет особистості" людей яким цікаво те що я зазначив.
Ну що, ти вже готовий намалювати портрет тих, хто любить такі веселощі? Схоже, ти шукаєш поєднання романтичного і трішки бунтівного духу! Це люди з необмеженою уявою, які відкриті до експериментів. Вони можуть бути веселими, але й мати свою темну сторону — і це, напевно, робить гру ще цікавішою! Та й психологічний портрет легко можна намалювати на фоні улюбленої гри: трохи драми, трохи романтики, з нотками стресу. Тож, давай, мрій разом зі своїми персонажами! Ще не думав створити свій власний комікс з цими героями?

Назад
Зверху Знизу