Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кабель DVI - HDMI, нужна помощь.

Статус: Офлайн
Повідом.: 1728
Кабель DVI - HDMI, нужна помощь.

Имеется старенький системник с видео nvidia 9500 gt, у которой только 2 выхода - vga и dvi.
Раньше со старым теликом bbk все работало норм через кабель dvi - hdmi, но вот купил новый смарт-тв lg, подключил как раньше, но после старта с логотипом материнки телик пишет - нет сигнала.
Думал проблема в кабеле, поменял - ничего не поменялось. Vga в лыже нет.
Что посоветуете?

а у LG какое разрешение ?

Можу порадити подивитися, що пише системник - чи бачить він телевізор.

Можу порадити подивитися, що пише системник - чи бачить він телевізор.

dual monitor ? в целом да, но если у телика разрешение выше чем FullHD 1920х1080 то скорее всего будет проблема, так как у меня на сервере где стоит 9800gt выше чем FullHD не может.

Немає, що підключити одночасно з LG? А смартфон є? Можна поставити TeamViewer і через смартфон підключитися до робочого столу, але це не точно.

позичте у сусідів якийсь монітор, пдключить його до системника разом з телевізором та спробуйте різні режими на телевізорі. Міняйте резолюшн та частоту. Я вважаю, що відеокарта зараз видає такий сигнал, який на може відобразити телевізор, хоча телевізор начебто спроможний його показувати. У телевізорів LG таке буває.

позичте у сусідів якийсь монітор, пдключить його до системника разом з телевізором та спробуйте різні режими на телевізорі. Міняйте резолюшн та частоту. Я вважаю, що відеокарта зараз видає такий сигнал, який на може відобразити телевізор, хоча телевізор начебто спроможний його показувати. У телевізорів LG таке буває.
Дякую за підказку. Позичу у тещі свій bbk?

Немає, що підключити одночасно з LG? А смартфон є? Можна поставити TeamViewer і через смартфон підключитися до робочого столу, але це не точно.
Після години маніпуляцій отримав деякі результати - вдалося запустити 2 монітори через відеокарту.
Але після чергового перезавантаження сигналу не було ні з vga, ні з dvi.
При цьому з vga на материнці сигнал був. Я зайшов у диспетчер пристроїв - і не побачив своєї відяхи. ???
Мій вердикт - міняти відео,
або спробувати адаптер vga-hdmi...

Після години маніпуляцій отримав деякі результати - вдалося запустити 2 монітори через відеокарту.
Але після чергового перезавантаження сигналу не було ні з vga, ні з dvi.
При цьому з vga на материнці сигнал був. Я зайшов у диспетчер пристроїв - і не побачив своєї відяхи. ???
Мій вердикт - міняти відео,
або спробувати адаптер vga-hdmi...

возьми какую ни будь затычку аля GT710 или 730

Помогла мне вот такая приблуда с али - vga to hdmi, звук тоже передаёт. Колонки отпали. Не знаю на сколько надежна - будем посмотреть.

Вкладення

• IMG_20210128_141315.webp
    IMG_20210128_141315.webp
    55.1 КБ · Перегляди: 135
Не одразу звернув на це увагу. Я правильно розумію, що до завантаження операційної системи телевізор показує?

Бувало, що показував логотип, а бувало, що зразу писав - нема сигналу.
Зараз все стабільно без відяхи.

Назад
Зверху Знизу