Йобана русня

Elena Yakovleva

Не ржать! Российские ученные намерены заселить Марс быстрее американцев

Elena Yakovleva

Не 1 милрд. 1 от 2 отличается в 2 раза! то есть, на спиздинг сразу половина закладывается. От оставшегося еще половина на проеб. И потом еще половина на погрешность.

Тут є різниця між "пише що захоче" та "пише щоб нашкодити".
Йде цілком цілеспрямоване:
-згладжування "гострих" кутів в кацапських "фейлах";
-приниження "премог";
-спроби дискредитації проукраїнськиї юзерів які дійсно "пишуть що захочуть", а не згідно кацапських темників.

Ну і т.п.

Elena Yakovleva

А, то я не зрозумів кацапсько-ватну лохіку - буває
Тепер розумію, чому за їхньою лохікою дєнюхнєт, хоча виділено 4млрд дол. на оборонку - евріка! Пазл склався!
І це, я так розумію, без врахування закордонної військової допомоги, як технікою, так і грошима.

П.С. Мабуть вже пишуть що 4 мрд дол - це ніщо, і взагалі... авотурашки...

Оренбург, центр города. Это здание авиационного училища, которое закончил Гагарин. Первая фотография 1993г., остальные - так это здание выглядит сейчас.

реконструкция (справа) входа с талантами. москва.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

6 февраля 2019

Цікаво, яку "відмазку" придумає завтра Юлька, щоб не голосувати за курс на НАТО в Конституції?
Завтра в Раде – важное голосование за закрепление в Конституции стратегического курса Украины в НАТО и ЕС, которые инициировал Президент Порошенко.
Мне вот очень интересно – в какую страну «срочно» свалит Жулька Тимошенница, чтобы не голосовать за это?
Ну, или на больничный сляжет?)
Нагадаю, що кремлівська зозуля Жулька практично ніколи не голосує по болючим для Кацапії питанням, ось дивіться:
20 вересня 2016 року. Постанова про невизнання виборів до Державної думи Росії – офіційно Юлія Тимошенко відсутня, однак, в першій половині дня - була в залі.
6 жовтня 2017 року – Проект “Закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях” у першому читанні – Тимошенко не голосувала.
18 січня 2018 року – Закон про деокупацію Донбасу і визнання Росію агресором та окупантом – Тимошенко не голосувала.
12 липня 2018 року – голосування по збитому літаку МН 17 – Юлія Тимошенко відсутня.
06 грудня 2018 року – не голосувала за припинення Договору з Росією – відсутня».
Слышьте, ЙульЛадимирна, проанализировав стан Вашого здоровля во время важных и маркерных голосований в Раде, я поняла, что единственный несвежий пончик или подгулявшая шаурма, которые сегодня будут в продаже, однозначно достанутся Вам.
Посмотрим, не ошиблась ли я...
Как какое знаковое голосование - так у Вас или сыпь за ушами, или диарея срочная.
Е.Борс

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Блокировка

Венесуэльские военные блокируют мосты и дороги, не пропуская гуманитарную помощь в страну. Венесуэльский народ недостоин величия своих правителей, а потому ему нет смысла жить.

а это дом-памятник обороне Ленинграда в Новой Ладоге. Верхнее фото - 2014 г.