да сдохнут буряты в Запорожье - это не их климат . так же как и африканцы за полярным кругом тоже сдохнут .
Я знаю. В 2020 мені його купили, бо гавноїдний додаток-аутентифікатор, необхідний по роботі, в Україні чомусь не працював. В Польщі працює, в Штатах працює, в Індії всратій працює, а в Україні - не надходить пуш і все.Ех... Ти би знав як тяжко жити без айфона... А тут ще ти насміхаєшся...
Цей злочин попадає під визначення геноцид. Тому вся ця пиздота буде виселена назад в мордор. З Криму також.да сдохнут буряты в Запорожье - это не их климат . так же как и африканцы за полярным кругом тоже сдохнут .
КПК вже заявили що свідомо девальвуватимуть юань заради зміцнення експорту.юань піде донизу у будь яких сценаріях: або його девальвуватимуть задля протидії митам, або він падатиме поступово у результаті емісії, аби КПК покривати борги регіональних банків, які вкладалися у девелоперів, що збранкутіли (і продовжують)
⚡️ЗСУ знищили дальній бомбардувальник Ту-22М3, — Сирський
Борт тільки приземлився, як наш дрон його вразив. Його вартість близько $100 мільйонів.
Згорів і склад ракет Х-22 🔥
написано, декілька днів назадколи це?
Це скоріше за все Шайковка. Але дивно, бо на супутникових знімках нічого схожого на знищену тушку нема.коли це?
Не сдохнут, они живучие как тараканы.да сдохнут буряты в Запорожье - это не их климат . так же как и африканцы за полярным кругом тоже сдохнут .
Я їх називаю - айфонщикиперепрошую. а це хто такі?