Йобана русня

По итогу нынешней авантюры в числе прочего Кёнигсберг вернётся домой. И это будет справедливо.
не повернеться.
лише дебіли за території тримаються в 21 столітті.
От нах воно німцям чи полякам? В них моря мало? Там 100% дике кацапське населення, яке виселити ніяк не вийде. Взяти собі сепаратюг йобнутих, що створюватимуть лише проблеми, кілька поколінь годувати їх? Щоби що?

Демілітаризувати - да. Зону вільного транзиту - да. Автономію якусь може в складі кацапії й підгодовувать проєвропейські ідеї там - да.
Щоб коридор був нормальний та загрози не було, створити умови для взаємодії. Але самі територіі собі забирати - нах нах нах нікому не треба. Адекватному.

Рашка пиздюлей выгребала неоднократно! Не буду вдаваться в древность, но Крымскую войну просрала.... И похуй, шо затопленные корабли возвели в памятник! Корабли должны на море сражаться, их для этого делали, а не шоб топить их! Итогом Крымской войны была отмена крепостного права!. Чуть позже рашики решили повоевать с Японией, пиздюлей получили знатных, от маленькой Японии, острова которой меньше, чем средняя губерния рашки на то время! Итог - революция на рашке 1905 года, правда ни к чему особому не привела. А потом рашики вписались за Сербию, нахуй им не нужную, у рашиков Сибирь до сих пор ими не освоена и не заселена, получили новую революцию, гражданскую войну, крах империи, голодовку у пиздец всему.... Оклыгались, завоевав снова Украину и немного ещё. Вылез мудрый и усатый овцеёб, всех загнал в стойло, как баранов, он же в курсе шо овец только один баран ебать может! Захватил ещё и Среднюю Азию всякие там Туркменистаны и казахстаны под предлогом "борьбы с басмачеством", хотя те "басмачи" кроме как в "Белом солнце пустыни" никому не грозили ничем. Ну и так далее.... За Испанию, Халхин-Гол, Хасан писать не буду, все всё знают и так, надеюсь. Польшу как делили с Гитлером - тоже знают уже. А я - не знал, изучая историю в совдеповской школе.
я б навіть припустив, що кожну з чисельних війн, яку московія вела без коаліцій та союзників - вони програвали.

не повернеться.
От нах воно німцям чи полякам? В них моря мало? Там 100% дике кацапське населення, яке виселити ніяк не вийде. Взяти собі сепаратюг йобнутих, що створюватимуть лише проблеми, кілька поколінь годувати їх? Щоби що?

Демілітаризувати - да. Зону вільного транзиту - да. Автономію якусь може в складі кацапії й підгодовувать проєвропейські ідеї там - да.
Щоб коридор був нормальний та загрози не було, створити умови для взаємодії. Але самі територіі собі забирати - нах нах нах нікому не треба. Адекватному.
Когда тоже самое говорить про Украину и луганскую с Донецкой область,и Крымом то можно не плохо выхватить :). Когда говоришь что в таком состоянии нах не нужны они, то получается ты нигуя не патриот!

Переебать дубовым крестом нахуй по спиняке тварь
Навіщо?! Ну не підуть в українську церкву, а російської немає, отже не підуть ні в яку. Може, критичне мислення з'явиться. ХХІ століття на дворі. Релігія - атавізм.

Унилі срочники були вже?

Когда тоже самое говорить про Украину и луганскую с Донецкой область,и Крымом то можно не плохо выхватить :). Когда говоришь что в таком состоянии нах не нужны они, то получается ты нигуя не патриот!
Вони дуже давно під кацапією, там 100% кацапів. Просто от реально нах не вийде їх інтегрувати в німеччину чи польшу.
У нас все ж частина населення ще нашого чи хитрожопого, що легко перефарбовується, а більшість підкацапів є злочинцями та колаборантами, що звалять самі, щоб не посадили.

Але все одно після деокупації там треба військові адміністрації, жодних виборів років на 20 та фільтрація з пониження в правах колаборантів.

Когда говоришь что в таком состоянии нах не нужны они, то получается ты нигуя не патриот!
справа у тому, що перебування кенігсбьоржіни у складі московії - вона регулюється низкою міжнародних домовленностей (у т.ч. і Хельсинськими), які худо-бідно зберігають баланс кордонів у сучасній Європі. :незнаю:

не повернеться.

+100500

Белорусы хоть и не кацапы, но тоже способны на многое.
Пока там рулит Грыгоровыч - конечно.
Наблюдала лично, у них возле Вечного огня в центре города стояли в карауле школьники 6-7 класса, и зимой, и летом. Навытяжку, не шевелясь. Зимой в зимней военной форме времен 1941 года, летом - в летней. Вместо того, чтоб на уроках сидеть.
Я этот идиотизм видела лет 15 назад, но вождь Грыгоровыч до сих, значит как и традиции...
А победу в Украине за неделю он рашиздам предсказывал 24.02.22 , чего там - он добрый..

Останнє редагування:
справа у тому, що перебування кенігсбьоржіни у складі московії - вона регулюється низкою міжнародних домовленностей (у т.ч. і Хельсинськими), які худо-бідно зберігають баланс кордонів у сучасній Європі. :незнаю:
отож. Кацапи, коли їхні інтереси хоч трохи починають рухати, здіймають галас на весь світ як навіжені: і про міжнародні кордони, і про закони війни, і про страждання мирного населення. І навіть про права людини щось знати починають.Ще й набрешуть, чого не було :(

А сколько знаете церквей в Харькове УП? Я одну.
Где ещё? Я честно, не знаю, и хотел найти поближе к Алексеевке, но не смог. И нашёл только на В.панаске.
На Салтівці біля охматдиту, в парку Перемоги. Але то здається автокефальна. Все рівно не московська. На іншому краї парку московська. Новодєл. Здається мені дуже підозрілою. Глухий паркан, якісь тіпа общаги на території. І взагалі всі московські новодєли побудовані в ключових точках Харкова. Або на в'їздах до міста (Роганський ж/м, Сонячний, Салтівське шосе), або на перехрестях, як біля колишнього універмагу "московський" чи вже згадана мною в парку Перемоги.

побудовані в ключових точках Харкова. Або на в'їздах до міста
Т.з. поклонні хрести. Церква грузинки св. Тамари у 5хатках.

Тамарою звали мати ктиторів (спонсорів), Яковом (нижній храм) - батька. Брати Фукс, Роман та Павло. Пуситуацій. Й те не факт родинка. Зв'язки з рф. Кришування будівництва Гепою.

Церкви - мозкомийні станції. Корисні у моменти тяжких життєвих ситуацій. Й те не факт.

Але швендяти туди щотижнево чи навіть щоденно - ознака відсутності розуму у прочанина. Однак він має право голосу на виборах!

Т.з. поклонні хрести. Церква грузинки св. Тамари у 5хатках.

Тамарою звали мати ктиторів (спонсорів), Яковом (нижній храм) - батька. Брати Фукс, Роман та Павло. Пуситуацій. Й те не факт родинка. Зв'язки з рф. Кришування будівництва Гепою.

Церкви - мозкомийні станції. Корисні у моменти тяжких життєвих ситуацій. Й те не факт.

Але швендяти туди щотижнево чи навіть щоденно - ознака відсутності розуму у прочанина. Однак він має право голосу на виборах!
Я мав на увазі дещо інше - використання цих споруд в разі захоплення Харкова. Накопичення зброї, місце збору "сплячих агентів". Так було в Слов'янську, наприклад.

І це теж слушне зауваження. "Опорниє пункти".

"Пуситуацій. Й те не факт" перший раз у моєму текстові - планшет 2017 р.в. глюкавить :( Повинно бути "Пустотлива".

Назад
Зверху Знизу