бюстик цього глашатая вже у відливці... 😉![]()
![]()
- ращина понад все хоче стати й бути диктатором, який нав’язує іншим своє скосопижджене бачення світу та власні людожерські ідеї.
Вона прагне цього будь яку ціну.
Бо для неї міфічна "велич" та можливість гнобити інших є значно важливішими та ціннішими за людські життя чи будь-які інші цінності, визнані людством.
ну так може даси час цитати? На відео нема ніякої паніки: "я далек от мысли, что наша разведка хлопает ушами." І далі пішло як вони все знають та до всього готові.У мене текстовий блок наведених цитат біля відео повністю співпадає з тим що кажуть своїми ротами його персонажі.
Про яку саме цитату йдеться? Якщо ти дивився та слухав відео, мав би сам все почути.ну так може даси час цитати? На відео нема ніякої паніки: "я далек от мысли, что наша разведка хлопает ушами." І далі пішло як вони все знають та до всього готові.
Де це в відео? Це ж не цитата, а навмисно зліплений текст, в якому спотворена головна думка.Про яку саме цитату йдеться? Якщо ти дивився та слухав відео, мав би сам все почути.
До того ж ти ще й невдало намагаєшся підтасувати аргументи.
В тексті з цитатами - зліва біля відео - йдеться про те що це соловйоб почувається розгублено та починає панікувати.
Але ти, згадуючи про паніку, навіщось наводиш слова алкаша гурульова про рашорозвідку.
Для чого?
Ти розуміеш, що таке цитати та для чого вони робляться? Саме цитати, а не маніпулятивні нарізки з метою змінити зміст.Виділене жовтим кольором є нерозривною цитатою з таймкодом відео від 1:03 до 0:57. Двічі перепровірив.
Отже, коментаря щодо зауваження про підтасовку аргументів не буде?
Не скажу що здивований.
Формально так й є. Той гурульов намагається підбадьорити чи то себе, чи то соловйоба, чи глядачів обмовкою щодо далекоглядності рашиянської військової розвідки. Мовляв, ми ж ого які вправні вояки. Все бачимо, все знаємо. Ми ще себе покажемо.Ти розуміеш, що таке цитати та для чого вони робляться? Саме цитати, а не маніпулятивні нарізки з метою змінити зміст.
Ось тобі текст з відео: "Второе - я далек от мысли, что наша разведка на сегодняшний день хлопает ушами и не понимает где противник сосредоточил основные свои силы."
І якщо, по-твоєму вирізати кусок з орігинального речення та зробити його нібіти-то новим реченням це норма, то я питань більше не маю.
С "почетным выходом" - это он загнул) Или это особенности перевода?). Для РФ почетным выходом будет только вывод всех орков за границы 2013 года, репарации и покаяние.Президент Турции Реджеп Тайип Эрдоган заявил о необходимости срочно провести "инклюзивную и всеобъемлющую" реформу Совета безопасности ООН.
Он выступил с речью на ужине с иностранными послами и дипломатами в Анкаре, пишет Anadolu. Турецкий президент заявил, что порядок, ограничивающий судьбу человечества пятью странами, не является устойчивым.
"Нынешний порядок, который заключает судьбу человечества в ловушку между губами 5 стран, не является устойчивым. Крайне необходимо, чтобы СБ ООН был реформирован с инклюзивным и всеобъемлющим пониманием", - заявил он.
Говоря о войне в Украине, Эрдоган выразил уверенность в возможности "сохранения справедливого мира, который позволит обеим сторонам получить почетный выход и выведет наш регион из водоворота, в который он был втянут".
На сайті Anadolu це висвітлено так -С "почетным выходом" - это он загнул) Или это особенности перевода?).
Ну что, как ни прискорбно, но можно констатировать факт использования чьей-то катастрофы, горя и разрушений для выдвижения себя в большие "международные миротворцы, деятелиПозиція Ердогана спонукає замислитися.