Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Янукович разрешит продавать землю иностранцам

🔴 05:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 29286
  • 🔴 05:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
Янукович разрешит продавать землю иностранцам

Янукович дозволить іноземцям купувати землю

Ринок земель запроваджується у першу чергу для стимулювання розвитку виробництва.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час презентації "Інвестиційної реформи".

"Нинішній рік є важливим для прискорення земельної реформи. Згідно із програмою економічних реформ до кінця 2012 року, передбачається створити прозорий ринок земель сільськогосподарського призначення. Для цього буде створена єдина законодавча база", - наголосив глава держави.

Він також зауважив, що у першому півріччі 2011 року планується розглянути два основні закони у сфері регулювання земельних відносин: "Про державний земельний кадастр" та "Про ринок землі".

"Хочу наголосити, що ми запроваджуємо ринок земель для того, щоб стимулювати не спекуляції, а виробництво. І забезпечити рівні умови доступу до цього ринку вітчизняних та іноземних суб'єктів господарювання для того, щоб земля була в найбільш ефективного господаря", - підкреслив Янукович.
"Всі кроки у цьому напрямку будуть здійснюватися в широкому діалозі з громадськістю і жодна фермерська родина, що працює на землі, не буде дискримінована. Це моя принципова позиція", - додав президент.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

привет воровству паёв у бабушек с дедушками и различным махинациям .

мне кажется это будет последней каплей перед переворотом :ганьба:

Давно бы так... БудИте как курды...:D

не знаю кто такие синяки, но терпець урветься... уверен на 95%.

Думаю якраз така ситуація може хоч трохи вплинути на санацію суспільства - недумаючий електорат довго не протягне, здохне моментально.

А разве предки Януковича или он воевали с иностранцами за украинскую землю. Что легко досталось, то легко и отдается, а здесь такие барыши светят. ВУ знало, кого нужно было выбирать для Украины: Кучма – предприятия, Янукович – землю. А свидомых давить, чтобы не мешали за гроши распродавать Украину.

Если б такие как ты не достали всех своей свидомостью, не было бы сейчас президента Януковича.

А хто? Ангела Меркель шолє?

Думаю Тимошенко. Если б она за неделю до выборов не начала по телевизору опять хуйню про мову вашу бесценную городить, не обещала бы продолжить дело Ющенко...Я бы пошел проголосовал за нее. Не потому, что она мне нравится. Она мне очень не нравится. А чтоб Янукович не прошел. А так лично я для себя решил, что не знаю кто из них хуже. Думаю таких людей немало было.

Думаю Тимошенко. Если б она за неделю до выборов не начала по телевизору опять хуйню про мову вашу бесценную городить, не обещала бы продолжить дело Ющенко...Я бы пошел проголосовал за нее. Не потому что она мне нравится. Она мне очень не нравится. А чтоб Янукович не прошел. А так лично я для себя решил, что не знаю кто из них хуже.

Ну да, схоже в тебе роди вибір був важкуватий ...

привет воровству паёв у бабушек с дедушками и различным махинациям .

мне кажется это будет последней каплей перед переворотом :ганьба:

На земле надо выращивать картошку и пр. овощи и фрукты, а не бабушек с дедушками. А проблемы дедушек и бабушек надо урегулировать другим способом, если они свои паи могут только сдавать в аренду..

Мені однаково, чи буду
Я жить в Україні, чи ні.
Чи хто згадає, чи забуде
Мене в снігу на чужині —
Однаковісінько мені.
В неволі виріс між чужими,
І, неоплаканий своїми,
В неволі, плачучи, умру,
І все з собою заберу,
Малого сліду не покину
На нашій славній Україні,
На нашій — не своїй землі.
І не пом'яне батько з сином,
Не скаже синові: — Молись.
Молися, сину: за Вкраїну
Його замучили колись.—
Мені однаково, чи буде
Той син молитися, чи ні...
Та не однаково мені,
Як Україну злії люди
Присплять, лукаві, і в огні її, окраденую, збудять...
Ох, не однаково мені.
Т.Г Шевченко

На земле надо выращивать картошку и пр. овощи и фрукты, а не бабушек с дедушками. А проблемы дедушек и бабушек надо урегулировать другим способом, если они свои паи могут только сдавать в аренду..
Ти зі своїм паєм що зробив?

Вместе с жителями? Та правильно, да здравствует крепостное право и феодализм!

Видно, что мозг Shershavchykа похож на CD с однократной записью: новая информация в принципе не записывается. Как записали еще при Брежневе так до сих пор все по-прежнему ....

Назад
Зверху Знизу