Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

як знайти цікаву людину для серйозних стосунків?

• Автор теми Автор теми salimin
  • Дата створення Дата створення

salimin

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 2
Привіт, друзі!

Останнім часом я задумався про те, як важливо мати поруч людину, з якою можна розділити моменти радості, підтримати один одного у важкі часи, та просто бути собою. Багато хто з нас шукає справжні, серйозні стосунки, але з цим завжди виникають питання: де зустріти таку людину?

Не так давно натрапив на один цікавий сайт для знайомств, де, як мені здалося, зібралась справжня спільнота людей, які дійсно шукають серйозних стосунків, а не просто випадкових знайомств. Мені сподобалось, що там є різні інструменти для спілкування та можливість детально налаштувати свій профіль, щоб знайти когось зі схожими цінностями та інтересами.

Якщо хтось також шукає щось серйозне і справжнє, рекомендую спробувати. Сайт досить простий у користуванні, а головне – відчувається, що люди там дійсно готові до довготривалих стосунків.

Що думаєте з цього приводу? Хтось має подібний досвід або, можливо, користувався цим чи іншими сайтами? Буду радий обговорити!

Важливо бути готовим до різних знайомств. Необхідно обов'язково переглянути міні серіал "Фейк" Подделка, Fake, Страна: Австралия Год:2024 (1 Сезон)
це про те як дійсно шукають серйозних стосунків, а не просто випадкових знайомств. Тема особистого, спільного щастя актуальна як ніколи.

Личного опыта с сайтами не имею. Но в окружении есть примеры, когда знакомились на сайтах и доходило до брака. А в некоторых случаях и до дальнейшего развода :) Идея неплохая, но не панацея. В построении отношений важно не только "серьезные намерения". Это всего лишь бонус. В потенциально прочных отношениях должно быть и физическое притяжение, и похожее мировоззрение, да и просто должна быть хоть какая-то "магия притяжения". Легче всего это прочувствовать при встрече, лично. А что на сайте? Сидишь анкеты листаешь, все через ум проходит, а не чувства...Я даже платья не решилась бы купить на сайте, не то что мужа искать) Однако есть те, кому это подходит. Может, кому повезет)

Важливо бути готовим до різних знайомств.

тобто тебе не засмутило те що тема зроблена Приведом, і відповіли на ней також вони...:кава:
Привєдам теж хочеться кохання :іржач:
P.S. та я розумію, що то реклама. Але ніхто не почав просити адресу того чарівного сайту, де люди виключно для серйозних стосунків :-)

Привіт, друзі!

Останнім часом я задумався про те, як важливо мати поруч людину, з якою можна розділити моменти радості, підтримати один одного у важкі часи, та просто бути собою. Багато хто з нас шукає справжні, серйозні стосунки, але з цим завжди виникають питання: де зустріти таку людину?

Не так давно натрапив на один цікавий сайт для знайомств, де, як мені здалося, зібралась справжня спільнота людей, які дійсно шукають серйозних стосунків, а не просто випадкових знайомств. Мені сподобалось, що там є різні інструменти для спілкування та можливість детально налаштувати свій профіль, щоб знайти когось зі схожими цінностями та інтересами.

Якщо хтось також шукає щось серйозне і справжнє, рекомендую спробувати. Сайт досить простий у користуванні, а головне – відчувається, що люди там дійсно готові до довготривалих стосунків.

Що думаєте з цього приводу? Хтось має подібний досвід або, можливо, користувався цим чи іншими сайтами? Буду радий обговорити!
Прывед Прывет!
Бери уроки у гуру этого дела!!!

Ну напевно ви трохи помиляєтесь щодо реклами вам не здається?

Назад
Зверху Знизу