Тітонька - жырнющее трололо.Тітонько ,ви мабуть дочка голови колгоспу...
Ну тоді буде слушно відмінити усі соц.виплати включно з пенсіями - тоді трутні повиздихають. Так?
А якщо не повиздихають та почнуть харчуватись тим, що грабуватимуть нас з вами? Як вам таке?
У цивілізованному світі соц.виплати існують для того, щоб людина жила 1.як того личіть людині, а не худобі. 2.Але по мінімуму..
Как следствие:
- отказ от предоставления субсидий широким кругам населения на основании официального нетрудоустройства
- недополучение налогов в бюджет
- усиление контроля за доходами физ лиц
- практически полный переход к натуральному обмену и черному рынку.
Всё это снижает количество денег в бюджете и, соотвественно, воровать также получится меньше. С другой стороны ничего не дающее гражданину государство будет ярстно требовать от гражданина.
это приказъ???Яценюк: Компании теперь заинтересованы поднять зарплаты в 2,5 раза
Що з цьоґо неправда?
Арсеній Яценюк
На усі вигуки про те, що “все погано”,
люблю відповідати фактажем. Пункт
перший. Кажуть, що всі податки
підвищилися. Насправді ставка
єдиного соціального внеску була
41%, а стала 16%. В Україні було 22 податка, а залишиться 9. ПДВ
залишається незмінним. Податок на
прибуток залишився 18%. Було в
Україні 56 контролюючих органів, а
стало 28. Була понад тисяча
регуляторних функцій, а залишилося 600 – хіба це не скорочення? Якщо
чиновників було 300 тисяч, а стало
275, це означає, що держапарат
зменшився на 25 тисяч.
Фінансування держорганів
скоротилося на два мільярда. Звичайно, хотілося б радикальніше
скоротити податки. І тут часто
наводять приклад Грузії. Однак в
Грузії немає пенсійного фонду. А в
Україні 12 мільйонів пенсіонерів, і їм
треба платити пенсії. Дерегуляція, скорочення державного
апарату, боротьби з корупцією - це
той пакет, який ми вже реалізовуємо.
Крок за кроком. Немає простих і
швидких рішень, повірте. Я розумію
сьогоднішнє розчарування суспільства, змученість. І це
нормально. Кожна людина
стомлюється. Не можна постійно бігти,
як спринтер. Ми повинні навчитися
стати стаєрами. Не варто ганятися за
простими рішеннями, швидким результатом. Він не буде ефективним.
Треба бути більш системними, більш
виваженими в прийнятті рішень.
Кожне рішення треба дотискувати. І
ми будемо робити це разом.
Що з цьоґо неправда?
Какое-то депрессивное село у вас.
хі хі хі...та ні на вчительку вчуся))))) так оплату достойну всі шукають: наші у Польщі, Расеі і Фінляндії, а жителі перелічених країн ще далі, але не в себе вдома!!!)))) той хто не боїться роботи може і оплату знайти нормальну!Тітонько ,ви мабуть дочка голови колгоспу...
Шукають не роботу , а достойну оплату за неї .
Тітонька - жырнющее трололо.
Мнение тупого и яростного совка, у которого детско- социалистическое или просто детское представление о государстве.
Видно, что его представление чисто умозрительное, фантастическое. Или он откровенное издевается над публикой.
Да, перевели на 3-х дневку )))ну что всем подняли в 2,5 раза?)
Мнение тупого и яростного совка, у которого детско- социалистическое или просто детское представление о государстве.
Видно, что его представление чисто умозрительное, фантастическое. Или он откровенное издевается над публикой.
Я не в тему наверное. но... На Донбассе боевики и наемники в шоке от того что создали в Харькове. Да... наши умеет делать. Прочитал на этом⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я уже на протяжение месяца вижу ваши тупые ничем необоснованные комментарии в унизительной форме.
Кто вам разрешил переходить на личности и какое вы имеете право оскорблять людей.
Или такие манеры вы считаете приемлемыми в европейском государстве, к которому как я понимаю вы стремитесь?
вы не понимаете,надо немного подождатьну что всем подняли в 2,5 раза?):кисс:
с чего вдруг?ну что всем подняли в 2,5 раза?)
Я уже на протяжение месяца вижу ваши тупые ничем необоснованные комментарии в унизительной форме.
ну что всем подняли в 2,5 раза?)
Sieves - это яростное быдло, не тратьте на него нервы. В теме о режиме работы Барабани он меня минуснул за тот же шутливый рисунок, за который плюсанул топикстартер.
В теме [/URL]о режиме работы Барабани он меня минуснул за тот же шутливый рисунок, за который плюсанул топикстартер.
ну что всем подняли в 2,5 раза?):кисс: