Ей, народ! Мені зається, що ви злегка вийшли за рамки топіку. Ну вас і понесло! Не міг повідомити раніше, через об'єктивні причини.
Макскіт, я би просив Вас не відповідати на цей топік. Занадто Вас наліво тягне. Дякую наперед.
Я бачу мої "незнання" географії викликали значний резонанс. Очевидно цей жарт був невдалий. Так-от, я чудово знаю, що навколо Харкова морів немає. Але горою можна назвати, здається, все, що є вищим за 300 метрів. Хто-зна, може якась гора і затесалась поблизу Харкова...
Щодо виразу "фігня у верхньому лівому кутку". Слово фігня я "вжив" у значенні "річ", "об'єкт", "штука" (незнайома мені), а не як характеристику предмета. В цьому випадку я би вжив "XYZня", або "поЁбєнь". Так-що, харків'яни, не ображайтеся!
Дякую всім, хто відгукується! Мене вже як мінімум двоє в Харків поїде. Запитання про їдальні залишається в силі (
тут)!
Шановний Лонгер, Вам окрема подяка! Скиньте будь ласка адресу (поштову) "Останньої барикади", і розкажіть детальніше про "меморіальну дошку": коли відбудеться встановлення і урочистості (якщо будуть). Може втрафлю попасти до Вас в цей час.
Дякую Коломбіні за цікаву інформацію. Але, якщо можна, то більше назв і адрес. Я заінтриґований Вашою розповіддю.
Народ, не ігноруйте - допоможіть ближньому! (гм... радше дальньому: >1000км - це не близько...
)
З.І. А як фотку з локального в мес кинути?
З.З.І. А патрік це що за птіца? Щось типу: "в сємьє нє бєз урода"?
З.З.З.І. Щось я плутаю Дімаса і Дімокса...
Нада попуститись... у