Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
хлр , то, мабуть , студийни форматы, навить, бытова аппаратура не мае балансних роз'ємив...
Побутова, звичайно, немає, але ж , я так розумію, тут діалог уже вийшов на рівень Hi-End. Люди вже мідь полірують, хоча поверхневий ефект проявляється на частотах у сотні мегагерц.:D
У сегменті Hi-End балансні з'єднання не рідкість.

Звук с большой буквы "З"?..
Просто я почитал некоторые форумы... И там пишут что в некоторых ЦАПах стоят обычные микросхемы как в звуковых картах стоимостью аж 7 долларов. Звуковая фактически и является ЦАПом?
Смотря какой чип. Внешний ЦАП это и есть звуковуха. Все зависит от того на чем она собрана, как реализовано питание. Хорошим тоном считается два ЦАПа и четыре блока питания. По два на канал, отдельно обвязка и сам ЦАП. Чтобы не наводились одно на другое.
Так же важен выходной усилитель.

Вообще питание рулит. У меня усилок Фортиссимо по питанию хорошо сделан, а выход на КТ8102 и он играет заметно чище чем Denon 710. Вот вам и питание. А на звуковухах внешних обычно ****оимпульсник один, или вообще от USB.

Люди вже мідь полірують,
Про полировку сомнительно, что полируют - те канавки на поверхности после фильеры? Так они не полируются. Чтобы от канавки избавиться, нужно либо снимать слой с глубину канавки, либо шпаклевать её, это знает любой маляр или шпаклёвщик неважно чего.
Чтобы проверить мои слова, достаточно посмотреть на провод в школьный микроском, а потом попытаться заполировать провод.

Побутова, звичайно, немає, але ж , я так розумію, тут діалог уже вийшов на рівень Hi-End. Люди вже мідь полірують, хоча поверхневий ефект проявляється на частотах у сотні мегагерц.:D
У сегменті Hi-End балансні з'єднання не рідкість.

Ты не поверишь, даже на рса слышно, если, аппаратурен позволяйтунг, как то так... ;) :)

Про полировку сомнительно, что полируют - те канавки на поверхности после фильеры? Так они не полируются. Чтобы от канавки избавиться, нужно либо снимать слой с глубину канавки, либо шпаклевать её, это знает любой маляр или шпаклёвщик неважно чего.
Чтобы проверить мои слова, достаточно посмотреть на провод в школьный микроском, а потом попытаться заполировать провод.
Значок:D говорить про моє особисте відношення до цього процесу.:)
Через звуковий кабель треба передати частоти до 20 кГц.
Кабель RG-6 найчастіше використовується для супутникових тюнерів як фідер від конвертера до приймача, працює на частотах 1 - 2 ГГц і має довжину метрів 30-60. Хто-небудь колись чув про те, що цей кабель десь полірували, щоб знизити втрати?

Ты не поверишь, даже на рса слышно, если, аппаратурен позволяйтунг, как то так...
Чути що? Завал АЧХ?

А что такое "перемычки" в аппарате? :) Серебро столовое? :)

Рассказываю грустную историю...
Итак, с хламом, каким то, достался кусок провода, по виду мгтф, хрен с ним, чутка позже, взял в руки, глянул с торца (на срезе), ена, чёрный, не понял, зачистил, слегка, включил зажигалку, оуеть, свернулось всё в шарик, ощенны оуенни, серебро (медь не сворачивается в шарик), о, думать, надо проапгрэйдить источник, енать- дремать...

Марантц 67 се, вытащил *** все перемычки, перепаял этим проводом, оуеть, картина маслом....

Всё вроде кайфово, есть разница, между дисками, всё оуенни, но пропали нюансы, то, из чего складывается замысел, пространственно- временные, между плановые моменты, хз как это объяснить.... :/

Накружил отожженой меди, попробую восстановить, то шо было... ;)

Корочь, играйтесь межблочниками, не трогайте нутря...

Самый лучший межблочник, чего у меня был это nf2 cable oehlbach. (снят с производства, к сожалению)

Значок:D говорить про моє особисте відношення до цього процесу.:)
Через звуковий кабель треба передати частоти до 20 кГц.
Кабель RG-6 найчастіше використовується для супутникових тюнерів як фідер від конвертера до приймача, працює на частотах 1 - 2 ГГц і має довжину метрів 30-60. Хто-небудь колись чув про те, що цей кабель десь полірували, щоб знизити втрати?

Чути що? Завал АЧХ?

Ой, ты не в курсе хи фи, там, окромя ачх есть дуже много моментов, таких как объём, сцена, глубина..... )

объём, сцена, глубина..... )
Може, я дійсно відстав трохи.:)
Але коли заглянеш у мануал любої звукової залізяки, там на сторінці "Specification" є тільки ось таке:
вихідна потужність;
коефіцієнт гармонік;
коефіцієнт интермодуляційних спотворень;
смуга робочих частот;
нерівномірність АЧХ;
динамічний діапазон;
відношення сигнал-шум;
ще деякі параметри.
Усе це вимірюється приладами, такими ж приладами користуються і виробники, котрі розробляють і виробляють аппаратуру.
А про "объём, сцена, глубина" мануалах нічого не пишуть, особливо в servise manuals.
Про "объём, сцена, глубина" пишуть у красивих глянцевих журналах для домогосподарок.
Та коли залізяка ламається, то глянцевий журнал, що розповідає про "объём, сцена, глубина", нічим не допоможе. Допоможе лише servise manual, у якому є схема, карта напруг і осцилограми. Ну і, звісно, прилади, якими вимірюються параметри з наведеного вище списку.

Може, я дійсно відстав трохи.:)
Але коли заглянеш у мануал любої звукової залізяки, там на сторінці "Specification" є тільки ось таке:
вихідна потужність;
коефіцієнт гармонік;
коефіцієнт интермодуляційних спотворень;
смуга робочих частот;
нерівномірність АЧХ;
динамічний діапазон;
відношення сигнал-шум;
ще деякі параметри.
Усе це вимірюється приладами, такими ж приладами користуються і виробники, котрі розробляють і виробляють аппаратуру.
А про "объём, сцена, глубина" мануалах нічого не пишуть, особливо в servise manuals.
Про "объём, сцена, глубина" пишуть у красивих глянцевих журналах для домогосподарок.
Та коли залізяка ламається, то глянцевий журнал, що розповідає про "объём, сцена, глубина", нічим не допоможе. Допоможе лише servise manual, у якому є схема, карта напруг і осцилограми. Ну і, звісно, прилади, якими вимірюються параметри з наведеного вище списку.

Сорри, есть много моментов, кроме спецификации на железку, а, ещё собственные уши... ;) :)

Глянь, как английский полицейский радуется звуку (собрал свою систему) в этих глянцевых журналах...

Надеюсь, ты в курсе, что хи - фи определеяется не лучшим, а, худшим звеном? )

Сорри, есть много моментов, кроме спецификации на железку...
Звичайно, є. Із об'єктивних - якість складання при виробництві, вона дійсно може бути різною. Із суб'єктивних - наприклад, смаки, особисті уподобання.

Надеюсь, ты в курсе, что хи - фи определеяется не лучшим, а, худшим звеном? )
А як жеж. Я навіть чесно визнаю, що зараз у моєму Hi-Fi самою гіршою ланкою є я.:(
Від цього нікуди не дінешся. Я старію швидше, ніж погіршуються параметри моєї аппаратури.:(

А як жеж. Я навіть чесно визнаю, що зараз у моєму Hi-Fi самою гіршою ланкою є я.:(
Від цього нікуди не дінешся. Я старію швидше, ніж погіршуються параметри моєї аппаратури.:(

Не, то ви не так реагуете на то що е...)

Нема хи - фи железки, е хи - фи система, тобто, носий, пидсилювач, акустична система, тд.)

Звичайно, є. Із об'єктивних - якість складання при виробництві, вона дійсно може бути різною. Із суб'єктивних - наприклад, смаки, особисті уподобання.

То, не, е так, система хи - фи складается, по цеглинах... )

Особисте уподобання пидсилювачам Онкио- интегра...)

е хи - фи система, тобто, носий, пидсилювач, акустична система, тд.)
Якщо копати глибше в сторону системи, то я почав би перелік її компонентів зі звукорежиссера запису, повірте - це дуже важливий компонент.
А закінчив би атмосферним тиском, температурою і вологістю повітря у приміщенні, що не може не впливати на швидкість росповсюдження звуку у середовищі.:)
Але я так глибоко не копаю, тому враховую лише конкретні залізні предмети, що приймають участь у відтворенні звуку, і себе як кінцевого споживача. Якщо я критично оцінюю техніку, то відповідне критичне ставлення повинно бути і до себе.:)

Якщо копати глибше в сторону системи, то я почав би перелік її компонентів зі звукорежиссера запису, повірте - це дуже важливий компонент.
А закінчив би атмосферним тиском, температурою і вологістю повітря у приміщенні, що не може не впливати на швидкість росповсюдження звуку у середовищі.:)
Але я так глибоко не копаю, тому враховую лише конкретні залізні предмети, що приймають участь у відтворенні звуку, і себе як кінцевого споживача. Якщо я критично оцінюю техніку, то відповідне критичне ставлення повинно бути і до себе.:)

А, ещё вы забыли, за влияние лунного света на рост телеграфных столбов...

Я, понял, спасибо, прислушаюсь до вашего мнения. :)

Всё вроде кайфово, есть разница, между дисками, всё оуенни, но пропали нюансы, то, из чего складывается замысел, пространственно- временные, между плановые моменты, хз как это объяснить....
Я правильно понял - лучший проводник дал хуже звук?
Может вы где-то накосячили? :)

Я правильно понял - лучший проводник дал хуже звук?
Может вы где-то накосячили? :)

Лучший проводник не значит лучший звук, тракт не менялся, слушалось на акг240 ( сняты с производства) до и после, ошибок нема...
Там, просто, исчезло то, шо слышалось до этого, как то так, навскидку всё как было, так, и осталось, но при детальном отслушивании я не заметил некоторых нюансов трека.
Хз, как это объяснить... :/

Просто, результат был не тот, шо треба... ;)

Назад
Зверху Знизу