Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Искренние борцы с либерастией = лучшие тайные агенты ФСБ...

це і є 11294 доказів, що ти тупий щур. але ти цього не усвідомлюєш, бо тупий... класіка від Данінга та Крюгера...
:ги::ги: Я читав "і вкажу ще раз, тупий щур - ІДИ *****!" "і вкажу ще раз, тупий щур - ІДИ *****!" "і вкажу ще раз, тупий щур - ІДИ *****!" Що тут усвідомлювати ?? :ги::ги::добіса:....А чому ти так вважаєш, так ні разу й не спромігся ти написати. Бо мабуть не розумієш навіть про що це.

мабуть, це вже на рівні кліничної *****ії...
Всі твої зауваження не мають "гальванічного" чи словесного зв'язку з тими моїми коментарями , що ти їх наче критикуєш. Вони існують зовсім окремо..

Всі твої зауваження не мають "гальванічного" чи словесного зв'язку з тими моїми коментарями , що ти їх наче критикуєш. Вони існують зовсім окремо..
В твоїй уяві - можливо.. Але навіть за цією темою можна бачити, як ти всіх задовбав, тягнучи сюди всякий непотріб, а потім заперечуючи це.
Ні, ти не найбільший невіглас на ХФ, тому досі не заблокований в мене наглухо, як усякі Зіготи та їм подібні. Можеш пишатися :)

тому досі не заблокований в мене наглухо, як усякі Зіготи та їм подібні.
зіготе знайшов собі гідного співбесідника - чатжпт і нікому там не дошкуляє... ця потвора полишає своії сморідні мітки немов клятий щур...

Шо туд? Вєгєраста опять с дєрьмом смєшалі? Классіка. Мнє кажєтся, когда ужє мої правнукі прідут на ХФ зрєлімі людьмі, то пєрвоє, что оні увідят — как очєрєдного клона Вєгєраста (которій к тому врємєні совсєм в маразм опустітся) макают в лужу.

В твоїй уяві - можливо.. Але навіть за цією темою можна бачити, як ти всіх задовбав, тягнучи сюди всякий непотріб, а потім заперечуючи це.
Ні, ти не найбільший невіглас на ХФ, тому досі не заблокований в мене наглухо, як усякі Зіготи та їм подібні. Можеш пишатися :)
А як ти зміг заблокувати наглухо в теперішньому ХФ?? Розкажи.

зіготе знайшов собі гідного співбесідника - чатжпт і нікому там не дошкуляє...
я бы так не радовался. в одной теме он хотел позадрачивать чатджпдж, а получилось наоборот.
чатджпдж его так опустил шо зигота охуел и не выхуел. так что он возможно скоро вернется сюда залечивать душевные травмы:D

А як ти зміг заблокувати наглухо в теперішньому ХФ?? Розкажи.
В профайлі відмічаємо ігнорити дописувача, і його повідомлення щезають, а відцитовані під плашкою "Ви ігноруєте цього користувача" і т.ін. Вчитися ніколи не пізно :D

В профайлі відмічаємо ігнорити дописувача, і його повідомлення щезають, а відцитовані під плашкою "Ви ігноруєте цього користувача" і т.ін. Вчитися ніколи не пізно :D
Тю, там же не наглухо..

Назад
Зверху Знизу