Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Иран сбил украинский самолёт с 176 пассажирами на борту

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
Ну якось так. А ще затримка виліту. Якраз коли амери типу небо закрили. Сиділи годину, летіти - не летіти. Вирішили - так.

Чи то я вже загоняюсь, не знаю.

ну щоб до цього допетрати тре не перти тупим бараном на зебру перед автом, котре не зупиняється з криком "я правий - мнє можна", а в нас у Харкові 86 % ЗЕбілів (офіційна статистика), то що ти чекаєш тут прочитати.

Чуваки вирішили, що закон війни по них не спрацює - Дарвін був правий, хоч що кажи, а це кожен раз підтверджується і кожен раз найдеться новий, хто думає, що Дарвін був дурнем і вигадав ***ню.

Вiн сказав з технiчноi точки зору.Ракета повинна попасти - вона i попала.Якiсно в наш лiтак.:(

И шо, ****, характерно, база исследовательская.

То есть они там эксперименты проводят, испытывают ракеты.

В 2011 году они там доиспытывались до того, что часть этой базы
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
2011-11-29-after.webp
На Авиафоруме тоже доперли до таких выводов.Со скрипом - но начинают *****ы верить,что так и было....

Ну якось так. А ще затримка виліту. Якраз коли амери типу небо закрили. Сиділи годину, летіти - не летіти. Вирішили - так.

Чи то я вже загоняюсь, не знаю.
Самi злетiти вони могли.Iм дали дозвiл - вони i полетiли......:(
Чому дали i хто давав дозвiл - розбереться комiсiя.

На макулатуру сдавать не могли, т.к. в каждом номере были материалы очередного съезда ЦК КПСС...
а ты в курсе... что съезды были не чаще раза в 5 лет... А все "материалы съезда" умещались на 5-6 страницах газеты "правда"... а потом выпускались в качестве ну ни разу не толстой брошюрки... в белой тонкой обложке. :)

P.S. На макулатуру сдавали аж бегом...ибо в любой газете тогда было и про съезды, и про пленумы, и морды членов и кандидатов в члены.. политбюро(например). То при сталине наверное такое не могли сдавать.. да и то не факт.:)

P.S. "съездов ЦК КПСС"...ну никогда не было(в принципе), были другие для них мероприятия (и по другому назывались).:) А сьезды были просто " съезды кпсс" номерные..

Нью Йорк Таймс подтверждает достоверность видео
**** *****асы! ***нули все-таки...((( горите в аду вся *****ашка с ее подхуйловниками по всему миру :-(

Сам злетiти вони могли.Iм дали дозвiл - вони i полетiли......:(
Чому дали i хто давав дозвiл - розбереться комiсiя.

вони могли відмовитись злітати - тупо хтось перднув у салоні і сказати, що смердить димом всьо... віліт відклали, перевірки хуїрки, але всі цілі.
Да, втратили б трошки грошей, але ж всі цілі... ось тобі яскавий приклад коли жадібність виявилась дорожче за життя.

вони могли відмовитись злітати - тупо хтось перднув у салоні і сказати, що смердить димом всьо... віліт відклали, перевірки хуїрки, але всі цілі.
Да, втратили б трошки грошей, але ж всі цілі... ось тобі яскавий приклад коли жадібність виявилась дорожче за життя.

Яка жадібність, хосподя, шо ти уже несеш. Уже всі зрозуміли шо ти генерал ППО, заспокойся уже.

Ракета по любому иранская, других там нет. А вот кто сделал так что она полетела по гражданскому борту, это вопрос пока невыясненный. Мотив был только у *****ов.
Совковые сракеты только гражданские борта и сбивают, попадания по другим целям пропагандой пускателей утверждены - историей не подтверждены..

Яка жадібність, хосподя, шо ти уже несеш. Уже всі зрозуміли шо ти генерал ППО, заспокойся уже.

ти мабуть не в темі, що МАУ би сплатила за додаткову перевірку літака і нову підготовку до вильоту, аби вирішили відкласти виліт?

Так це жадібність, чи економність? Який генерал ППО? Спробуй не перти під вантажівку на зебрі з криком " я по ПДР маю перевагу" - вантажівці *****, навіть якщо водій почне гальмувати ми побачим твій труп, але ти будеш правий. :іржач:

:іржач::іржач::іржач: тобто ти вважаєш цілком нормальним танцювати біля позиції міномету з котрого щойно насипали по укропам, а в разі чого - так я ж МАУ, я цивільний - це я вже на пальцях розказую. Так зрозуміло???

Пардон,ти хворий на голову і дурний(дурний,це значить ,що рівень твого розумового розвитку десь на рівні приматів,а можливо і ті розумніші).
По –перше, не розумію,де в цій темі є привід для радощів(
По –друге-вже тобі казав, і повторюю (пробач, але це з першого разу зрозуміло і малечі, але як виявилося не тобі)-пілот та екіпаж знаходились вночі у Тегерані, перси нанесли ракетних ударів по Іраку (чуєшь, дурне?).Пілот вночі міг і відпочивати, і робити все що завгодно, але не був зобоязаний слідкувати за політичною ситуацією навколо Персидської затоки. Велика вірогидність, що він про удари нічого не знав

*****,***:(

От же ж... И поехал бы к *****ам во время войны, но дороговато, да?

чел настойчиво рассказывает, как он любит посещать места, в которых теплый туалет и водопровод, несбыточная места и через 30 лет после распада великого

Понеслась. Ждём версии с диспетчером Карлосом с лётчиком Волошиным.

d099ef9375831a8e5cd8.webp

Назад
Зверху Знизу