А голос беженки из Алушты
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Лексикон слегка сменилсяА голос беженки из Алушты
оцей висєр вже почали обкатувати на ХФ.розвиток» інфраструктури, відбудова зруйнованого житла;
Уважаемый Иван Сидорович, пожалуйста, HЕ ВЫЕБЫВАЙТЕСЬ и слушайте вашу любимую песню "Валенки"!!! (c)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- А чому ховають у закритій труніРоссийский космический ученый, руководитель ракетно-космического департамента РКК "Энергия" Виталий Мельников умер, "отравившись грибами".
Он умер всего через несколько дней после загадочной смерти высокопоставленного генерала Геннадия Лопырева и других критиков Кремля.
просто посвежее.походу, резиновая версия красивее оригинальной ))
дак чего им ржать о разбитом туалете ? . ведь другого у них нет .кацапы ржут с того, что обломки сбитого дрона уничтожили сельский туалет
....и ни слова про 4 ил76
В ІЛ-76 є. Випиляють лобзиком галь'юн із підбитого ілА і встановлять на місце старого.дак чего им ржать о разбитом туалете ? . ведь другого у них нет .
Переглянути вкладення 13476824Как вы думаете- мост сегодня в очередной раз раз€бут? Или пару ракетоносцев отправят в гости к крейсеру "мацква"?
мне больше всего нравится - пособники врага. ага. приехали сюда на танках, расхуярили полстраны, теперь они наши пособники за то, что своих рабов на бутылку садят.. пиздец у кацапов компост в голове..
Ти не розумієш - і хуйло і дірявий Тошніловіч - однаково не проти розхуярити Україну. Ні хто з них нам не пособник... Але, приємно бачити, як крисячий король жере решту пересічних крис. Залишиться сам - здохне від голоду, так як не зможе вилізти з нори.мне больше всего нравится - пособники врага. ага. приехали сюда на танках, расхуярили полстраны, теперь они наши пособники за то, что своих рабов на бутылку садят.. пиздец у кацапов компост в голове..
более шикарного пересмеха я еще не видел.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
и чего ты решил, что я это не понимаю?Ти не розумієш - і хуйло і дірявий Тошніловіч - однаково не проти розхуярити Україну. Ні хто з них нам не пособник... Але, приємно бачити, як крисячий король жере решту пересічних крис. Залишиться сам - здохне від голоду, так як не зможе вилізти з нори.