Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кацапские стиралки.
я вот думаю,если у большинства лаптеногих нет водопровода,то как они пижженые стиралки использовать будут? На камод поставят ,вместо слоников,и вместе всей семьёй дрочить будут на блага цивилизации?
да нам насрать.
так були ж фотки - під стелею бочка, машинка на стільці, на підлозі тазик для зливу.
пздцтак були ж фотки - під стелею бочка, машинка на стільці, на підлозі тазик для зливу.
до стіралки потрібен тиск води, я на дачі поставив насосну станцію, щоб працювала стіралка
до стіралки потрібен тиск води, я на дачі поставив насосну станцію, щоб працювала стіралка
Ні, там треба певний тиск. По перше, щоб клапан відкрився, по друге, струменем води порошок із бункерану якийсь логічно потрібен - щоб вода текла в неї. Але мінімальний. Їх взагалі-то доволі пох - ну довше набиратиметься. Це ж не колонка, яка може закипіти, чи посудомийка, в якої великий розхід та їм відповідно потрібен нормальний тиск.
В мене коли ввечері поливають всі та тиск дуууже малий, то стиралка норм паше. А от скупатись бовт.
Так це ж тільки 5 метрів висоти для бака...![]()
Теща піде після першого прання на полоскалку на річці.
![]()
Мне в свое время доказывали,что бойлер 0,2 атмосферы не продавить,на даче попробовал,аж бегом,так и стиралка.А порошок в контейнер лучше не сыпать в любом случае,чистить заипешься потом.
Но кацапы все равно черти немытые.
Так це ж тільки 5 метрів висоти для бака...![]()
Для этого надо чтобы кацапы построили водонапорную башню, хотя бы одну на всю деревню. Но для кацапов это слишком высокие технологии, этим долбоебам проще очередной памятник путену поставить. Пятиметровый, блять![]()