Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Re: Шо там у кацапов?

Чому нерозумно брати речі з поля бою: Сьогодні шведська пускова установка Pansarskott 86 (AT-4) вибухнула у вантажівці цивільного автомобіля – не в Україні, а в Митищах, Росія.

Взято з полів Є. України – можливо, як сувенір чи на продаж.
На дне морском валялся буй,
К нему подплыл какой-то "шарик"*.
На буе надпись "Ne baluy!",
Но капитан достал кувалду.
Взято для составления чертежей и производства.
Необучаемые пидарасы. Разработчик, не будь как кацап! Будь умным, как шведы.

*
Maxx | 19 Серпня, 2019 at 06:19 | Відповіcти
Цікаво, що ще кілька тижнів тому відомий американський блогер Alexander Flint подав тамтешню версію, яку з тих пір я ні в одному обговоренні не зустрічав.
Суть її в тому що “Лошарік” підняв з дна американський спостерігаючий буй з ядерним мініреактором в якому потім спрацювала система самоліквідації.

Re: Шо там у *****ов?

Можно я продолжу?
- "нiчого не надали, бо впевненi у перемозi рф i не хочуть псувати стосункиiв iз майбутнiм переможцем".
Тiльки життя покаже, чи то було далекоглядним, чи необачним рiшенням.

Типу все шо підірвали їхніми гранатометами і мінами не рахується.
Це було оборонне озброєння, а за кацапів знищених оборонним озброєнням Кремль образи не тримає.

Вкладення

• IMG_20220518_043836_171.webp
    IMG_20220518_043836_171.webp
    92.7 КБ · Перегляди: 821

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

[URL="ИСПОВЕДЬ

«Имущество вывозят на «Камазах», насилуют даже девочек 11 лет». Исповедь жителей оккупированного Херсона[/URL]

это реклама, а не ролик панорамы.

Elena Rykovtseva
11 травня о 16:52 ·
Господи боже. Все ссылки на всякого рода объединение Херсона с РФ, а также выдачу там рос.паспортов, пенсий и пр. в российских СМИ идут на некоего Стремоусова. Вы этого Стремоусова тупо забиваете в гугл и тут же понимаете, что места для клейма уже не найдется. И вот это же фирменный стиль: ставка на самый что ни на есть отстой на оккупированных территориях. Потому что приличные, они ж на одном поле с-ть не сядут.\

279730539_1798829933652475_1334706363395996646_n.jpg

Илья Вайцман
22 год ·
Я даже не знаю, как это комментировать. <рукалицо>. Но вопрос у меня только один: сколько миллиардов из бюджета на это позорище «освоили»?
P.S. Не сделать даже простейший сайтик с прямым скачиванием - это уже какой-то запредельный уровень жлобства и жадности!

280942599_5752323018129462_3033325562033769172_n.jpg

Re: Шо там у *****ов?

1 - для цього потрібна ...

Зачем ты это пишешь? Уверен, что это не вредит ВСУ?
Помнится 2 мес. назад в своей теме ты нас всех за меньшее словоблудие банил нещадно.

Elena Rykovtseva
11 травня о 16:52 ·
Господи боже. Все ссылки на всякого рода объединение Херсона с РФ, а также выдачу там рос.паспортов, пенсий и пр. в российских СМИ идут на некоего Стремоусова. Вы этого Стремоусова тупо забиваете в гугл и тут же понимаете, что места для клейма уже не найдется. И вот это же фирменный стиль: ставка на самый что ни на есть отстой на оккупированных территориях. Потому что приличные, они ж на одном поле с-ть не сядут.\

e44b1085cab577747ef3.webp
У этого стремоуса была веселее история, когда гдето под Херсоном вдоль трассы появилась надпись типа "Стремоусов ум честь и совесть, спасибо ему!" и он в своём ютубчике очень гордился как вот ценят зрители.
А потом в коменты скинули видос с мимо проезжающей машины, где оказалось стремоус сам рисовал эту надпись.
Апд Нашел

Впервые услышал как Кац матерится

Впервые услышал как Кац матерится

...
Я смотрю, русню уже готовят к обмену мариупольских защитников. Сначала опозиционные блогеры, а потом и соловьев запоет про "жизни наши ребят".

Дорогі друзі, я розумію що багато хто скаже що це питання не на часі. Але задумайтеся, такі питання «не на часі» від початку війн з фашистською росією, а маємо наразі вже 22 війну з тими покидьками. Може вже на часі вдовбити в макітри нашим можновладцям, що життя людині дається один раз, і другого не буде, щоб там не казали різні релігії... І до речі, це моє перше відео, зробив як зміг на камеру мобільного телефону з розтрощеним склом, не судіть мене жорстоко
.

Назад
Зверху Знизу