Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Казуть,думки Замостних дізайнеров так просто і не вгадаєш!

cegj0h.webp
ghgb8a.webp
какая замечательная хрень для всех мимопробегающих собак. Єто ж сколько углов можно обоссать практически на одном месте.

Вкладення

• cegj0h.webp
    cegj0h.webp
    59.2 КБ · Перегляди: 51
иди в хуй,пидор кацапский

:іржач::іржач::іржач::іржач: Коли це я встиг стати кацапом?

Політика, так. Саме із-за неї, ти зараз вимушений тримати наші кордони від кацапів. Саме тому, що більшість завжди думала гречою і дупою.

:іржач::іржач::іржач::іржач: Коли це я встиг стати кацапом?

Політика, так. Саме із-за неї, ти зараз вимушений тримати наші кордони від кацапів. Саме тому, що більшість завжди думала гречою і дупою.
ті чи йобнутий,ти мені скажи,чому лежачи на своём обоссаном диване можешь шо то рассказать?

усім Доброй ночі,с підорамі не спілкуюсь

п.с.конечно могу ебало развалить

ті чи йобнутий,ти мені скажи,чому лежачи на своём обоссаном диване можешь шо то рассказать?

Тому що я інженер і виробляю для тебе зброю ХБТЗ. І роблю це якісно. Принаймі намагаюся. Без таких як я, ти на нулі будешь в кацапів кидатися каміням. І спочатку вони трахнуть тебе, а потім прийдуть і трахнуть мене.

Звідки стільки агрессії? Ти образився за Зе? Ти за нього голосував? :)

Якщо ти не зрозумів, ми з одного боку... :україна:

Тому що я інженер і виробляю для тебе зброю ХБТЗ. І роблю це якісно. Принаймі намагаюся. Без таких як я, ти на нулі будешь в кацапів кидатися каміням. І спочатку вони трахнуть тебе, а потім прийдуть і трахнуть мене.

Звідки стільки агрессії? Ти образився за Зе? Ти за нього голосував? :)

Якщо ти не зрозумів, ми з одного боку... :україна:

Возьми себе в голову,на 4-е откатал 2,5к,и раньше на 70-ке тыщи 3,думаешь сейчас я адекватен?

обычные ст водители роты стоят на 0

Назад
Зверху Знизу