Статус: Офлайн
Повідом.: 49124
Повідом.: 49124
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну ты садюга, Маврик.![]()
Ну ты садюга, Маврик.![]()
Чё там оговорилась. Небось, девственниц портит втихаря, старый пень.
Не, ну не могла ж она на всю страну сказать, шо у вождя самый длинный ***.Так я за это жеА баба не правильно речь толкнула
![]()
Та ладно вам! В мутні 90 роки мотався на Воронєж, так в деяких селах Білгородщини та Воронежської області такий же суржик як у нас в Мерефі ілі Валках. Я аж офігєвший був. І знакомий один в мене з Кубані- то же суржик почті як на Слобожанщині. Так шо з районами, які будем у *****ів забирать в рахунок контрибуції за Крим та Донбас з мовою проблем не буде.![]()
Не, ну не могла ж она на всю страну сказать, шо у вождя самый длинный ***.![]()
з Кубані- то же суржик почті як на Слобожанщині.
Та ладно вам! В мутні 90 роки мотався на Воронєж, так в деяких селах Білгородщини та Воронежської області такий же суржик як у нас в Мерефі ілі Валках. Я аж офігєвший був. І знакомий один в мене з Кубані- то же суржик почті як на Слобожанщині. Так шо з районами, які будем у *****ів забирать в рахунок контрибуції за Крим та Донбас з мовою проблем не буде.![]()
И я бы не смог сделать этого лучше, чем это сделали сербские ватоцефалы со своим "пуком", за что им большое спасибо от меня лично.