Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
потрошки немов би ще з 10 травняВагнер вроде начал драп из Бахмута, хз, правда ли.
- Ти готова?
В цьому сутність кацапів. Щось знайшов - на думку навіть не спаде, що воно може бути чиєсь, пошукати господаря. Оголошується: це бесхозне, значить моє.обнаружив бесхозную бочку, хотел разрезать её на металл
как будет хуй по славянски?я вивчав слов"янську семестр в університеті - то йобаний трешак!
хер (але то остання буква того алфавіту)... не пам"ятамю майже нічого, бо після зданого іспиту бухали тиждень щоб оператівку почиститикак будет хуй по славянски?
хер тоже ниче. ок. буду говорить по старословянски для понту.хер (але то остання буква того алфавіту)... не пам"ятамю майже нічого, бо після зданого іспиту бухали тиждень щоб оператівку почистити
до речі - посилати на хер - то буквально "на останню букву алфавіту" чи "хер його знає"... хуй - то слово тюркського походження, як однокоренні кій чи хвояхер тоже ниче. ок. буду говорить по старословянски для понту.
Переглянути вкладення 13237497до речі - посилати на хер - то буквально "на останню букву алфавіту" чи "хер його знає"... хуй - то слово тюркського походження, як однокоренні кій чи хвоя
Монгольськаце яка мова?
також тюрсько-алтайскійМонгольська