Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Какие жуткие звуки от вылетающих ракет.
Как громко.
Результат, конечно, впечатляет.

Аерофлот відправив Аербаси, які ще в нього залишились, на ремонт в Іран. Самі не можуть, а більше ніхто не згоден.
Іран під санкціями. Ремонтувати літаки іранці будуть своїми силами і деталями.
Після ремонту, російська компанія Аерофлот отримає пасажирські Шахеди.
Я вважаю що це бінго
Утилізація русні буде йти за планом

Я вважаю що це бінго
Утилізація русні буде йти за планом
Нажаль, це краще, ніж кацапи самі б робили. Бо будь-хто зробить краще за кацапів...
От якби вони змогли їх самі ремонтувать зі своїх запів і на своїй базі - тоді б вірогідність "цікавих історій" була б значно вище.
А Іранці, на відміну від кацапів, постукають балдой об коврик в сторону на схід, і підуть робити свою роботу, не бухать і не красти, а робити.
тому, вони якось таки зроблять те, що запланували. Може не так швидко через санкції, але якось зроблять.
По дивимось чи вистачить їм запів і з якою швидкістю вони зможуть їх виготовляти.

Какие жуткие звуки от вылетающих ракет.
Коли поруч з моєю дачею на початку Харківської офензиви запустили дві Точки-у, ми там трохи не обісралися.
Але русня в Балаклеї обісралася зовсім не трохи, дуже добре обісралася.

У Джані Родарі є ще одна казка - "Джельсоміно в країні брехунів"-, за якою у 1977 році був знятий дитячий фільм "Чарівний голос Джельсоміно"
Цікаво, його офіційно заборонили вже чи тільки внесли у якийсь реєстр "небажаних до показу" разом із Чиполліно?
а блакитний експрес?

Русская ебанашка выдала кота за ребёнка обложив его наркотой.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Только сейчас увидел.... Группа НОМ выпустила песню про "Михал Иваныча".
"Михал Иваныч" это xуйло если кто не в курсе. Пару лет назад выкладывали переговоры ФСБшников, они его так называют, как в фильме Бриллиантовая Рука.

Этот пародист Юрий Великий очень смешной) я недавно видела его пародию на Геннадия Москаля (обсуждение закона о деМАТЮКизации) - плакала от смеха))
Но это уже немного не по теме.

Назад
Зверху Знизу