Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Re: Шо там у *****ів?

Когда чечены и даги начнут бузить, там всем достанется.
сомневаюсь я в этом . первые под кадыровым находятся и пикнут не смеют . а дагестанцев утихомирят кадыворцы . ***ло им уже дал указание по наведению порядка в дагестане . там уже 230 человек задержали за акции протеста .

***, так що обидва йобнули? Я думав перший просто в двох місцях.

це супер - тепер без *****ського газу 100% та відповідно шантажу. сподіваюсь пофіксити неможливо.

якщо європейські ***ді не можуть прийняти рішення, то добре, що хтось отак їм вирішив допомогти.

ну й це не *****ська провокація точно - бо це й бабки їхні, й, головне, важель для шантажу.
якби ще перший лише, то могло би бути шантаж, щоб другий запустили. А так точно не їх рук справа.

***, так що обидва йобнули? Я думав перший просто в двох місцях.
Оба. Но второй повреждён частично вроде. Так что может быть делом рук кремлядей: или разрешайте нам СП-2, или замерзайте.
Прекращали прокачку газа кремляди и до этого неоднократно. Да и стиль "назло маме отморожу уши" тоже вполне кремлядский...

страна зомбированных идиотов.И кем зомбированных?:рл:

Microsoft обмежила росіянам оновлення до Windows 11 22H2

ЗМІ країни-агресора повідомляють, що росіяни стикаються з неможливістю завантаження оновлення 22H2 для Windows 11. Завантажити апдейт можна лише скориставшись VPN, що свідчить про навмисне блокування російських адрес.

Обмеження, очевидно, пов’язане із санкціями, накладеними США. Раніше Microsoft вже офіційно припинила продаж своїх продуктів і послуг в росії і заявила про намір поступово згорнути там весь свій бізнес, також заблокувавши завантаження образів і дистрибутивів своїх програмних продуктів.

пора бы им полностью удалить из винды русский язык :D

скорее всего Севастополь:рл:

заранее благодарят за утилизацию?

от же ж гыдота конченая стала эта эллочка памфилова :буе:

Кавказ....

Назад
Зверху Знизу