Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Інвестиції в нерухомість: позбуватися чи купляти ще?

🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
В нас їх немає. Тільки в сезон буває, на полях хрінь копають.

Так. Шукаю рідну душу

Від Львова там можна дістатися як потягом (до Синьовидного, Сколе або Славсько) так і автомобілем, досить непогані дороги до Крушельниці-Східниці, Рожанки, Славсько і Волосянки, 4G, інтернет оптика, світлодіодні ліхтарі, непоганий комплекс з басейнами-саунами в Східниці, база Шепільска, багато заправок, супермаркетів.

Там у свій час на Високому Верху хотіли робити Буковель-2, до ковіду.
У столиці не так спокійно,... чим західніше, тим ближче до цивілізації і подалі від дикунів сусідів..Реально у Львові, Франківськ,Ужгород. Все будується, багато кранів стоїть, багато житла нового.
Карпати, гриби, річки,водоспади. А там вже можна зняти готель і зависнути на вихідних хоч влітку, хоч взимку, походи-лижі-мотик-велик.
Європа поруч, простіше полетіти в кудись, багато польських товарів.
Квартири в західних містах України купили тільки маленька частина переселенців, всі інші орендують з надією що ось вже наступного року зможуть повернутися. Оскільки війна затягується, то я навпаки прогнозую що люди втратять віру в повернення і почнуть купляти квартири всі у кого є хоть якісь заощадження. А це немала кількість людей. Думаю буде збільшення попиту на квартири в наступному році оскільки на 3 рік війни уже стає зрозуміло що далі орендувати не варіант і тут або втікати закордон або купляти квартиру там де живеш уже 2 роки.
я погоджуюсь що це не справедливо по відношенню до людей такі ціни на квартири, але в реальності це всюди так по світу , в Європі чи в Америці житло взагалі захмарне,реальність така що бідній людині на жаль не можливо купити квартиру, і купують їх в новобудовах ті люди які отримують набагато більші зарплати чим середні,а таких багато .Дивився що в Німеччині такій багатій і розвинутій в якій ми думали що всі люди мають власне житло ,а насправді тільки 40% населення його має , всі решта на оренді або мабуть з батьками. І не просто в світі мати власне житло. Думаю що після війни державі щоб втримати і прив'язати людей до певних міст і до України в цілому щоб не виїзжали,будуть так само видавати масово дешеву іпотеку під 3% (собі в збиток) для всіх верств населення, і це ще більше спровокує до здорожчання квартир, але житло має бути стимулом для всіх людей щоб працювати і працювала економіка
У Чопу і Ужгороду циганів немає??? А де они єсть тада?

• 🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
У Чопу і Ужгороду циганів немає??? А де они єсть тада?
Там є звісно.
Я про Прикарпаття. (Сколівський район с.Корчин,Нижнє Синьовидне,м. Стрий, Східниця, Шепільська, Сколе, Тухля, Славське, Рожанка, Волосянка, Латірка, Міжгір'я, Мислівка, Мізунь)

Там є звісно.
Я про Прикарпаття. (Сколівський район с.Корчин,Нижнє Синьовидне,м. Стрий, Східниця, Шепільська, Сколе, Тухля, Славське, Рожанка, Волосянка, Латірка, Міжгір'я, Мислівка, Мізунь)
Бивала я канєш проєздом чи проходом в цих ваших краях - сімпатічнєнько вполнє. Тіко бограч подсунули не настоящий. Но то уже у Чопу було канєш. 😳

Назад
Зверху Знизу