Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Інтерв’ю та фотосесія спортсменки з Харкова вийшли на сторінках Voguе

Статус: Офлайн
Повідом.: 213040
Адреса: Харків
Інтерв’ю та фотосесія спортсменки з Харкова вийшли на сторінках Voguе

510394422_1281239494002405_3147885078711221549_n.webp

Велике інтерв'ю пірнальниці Катерини Садурської з Харкова вийшло на сторінках журналу Vogue Ukraine. За півтора року спортсменка встановила сім світових рекордів у фридайвінгу - зануренні під воду на затримці дихання. Вона перша у світі жінка, яка досягла глибини 84 метри у дисципліні без ластів.
"Як це - бачити себе у Vogue Ukraine. Не буду брехати, я почуваюся щасливою, - написала Садурська у фейсбуці. - Це було так природно і комфортно, як пірнання з китами - без надмірного хвилювання, але радість, ясність і присутність, тому що це просто сталося в потрібний час".

Інтерв'ю прикрашають фотографії Садурської у різних образах: бавовняній білизні, гідрокостюмі, діловому блейзері та шкіряному бомбері. Ця фотосесія, за словами пірнальниці, тривала дев’ять годин. Однак вона підкреслила: не втомилась.

“Перша ідея була зробити це в басейні, використовуючи свою стихію, але як тільки ми туди приїхали, Степан Лісовський (фотограф - ред.) прийняв правильне рішення переїхати до студії. І ось де я маю відчути магію творіння в його найкращому. Це не перша моя зйомка, але, можливо, одна з найбільш приємних”, - написала спортсменка.

Як повідомлялося раніше, 26-річна машиністка метро з Харкова Анастасія Мазуркова стала героїнею спецпроєкту «Вітер змін» від журналу Vogue Ukraine.
Читайте також: Сьогодні 23 червня: яке свято та день в історії

Автор: Елена Нагорная

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу