треба один сісти щоб зрозуміти
хм, а в какое место ты бушь вставлять
йди соку випий.та ну ваще
ото диви ,гарно що у житті ми у паралельних світах, а то відшмагала б тебе, щоб більше такого при людях не казав. ))))))
йди соку випий.
це буде не скоро...і (чесно кажучи про це краще не жартувати з моральних причин)..Как вы на Украине в войнушку наиграетесь, я вернусь и сядешь
БДСМ мне не нравится
та пий відразу з двох склянок, чи зроби acapulco dream)))есть на выбор черный ром и текила, что порекомендуешь?
та пий відразу з двох склянок, чи зроби acapulco dream)))
не, я так не могу
ладно, пойду спать, сладких эротических
Та я ж всегда готов
та ти шо , приїжджай на наступній неділі, перевіримо. )))
У вас еще холодно
ото скажи краще хлопцю , скільки в тебе кг щастя?
щирі українські парубки зараз зовсім іншим зайняті, про заморських восьминогах не мріють .Ви там менш горілкою бавтесь, бо буде як у Вію, а потім не дай боже ще щось примариться..Щирий Украинський хлопец повинен бути, гладенький, розовенький, и о восьми цицьках.
от же ж , а мускулами пограти ,що б показати себе , а то не зрозуміло хто тут швендяє,ти ж захистиш?)) ))) давай вже пиши мені свою вагу на листівці , та я піду спатоньки.Я незнакомым хлопцам свой вес не называю
любишь, когда мускулами играют?от же ж , а мускулами пограти ,що б показати себе
оххо...Шо за ...? где? Где, ..... ? ..... ..... .. ...... .
Кармаха, ты ваще ........, .... ..... ...... ..... ...... .. ..... .... .... ...., ........ ...... ..... ....
...... .... .... ..... ,........ ....... ... .... ......... ....... ..... ... .. ... ...... ....
та хва курить!оххо...
та хва курить!
любишь, когда мускулами играют?
хм...правыльно вважаеш.....Та і взагалі, вважаю чоловім повинен вміти боронити свою жінку , сім'ю.
цыцьцы зелёные будут!
нет..одну мона..цыцьцы зелёные будут!
чоловім повинен вміти боронити свою жінку , сім'ю.