здрасте вам
а шо вы, уже до горчичников дошли?
добрий)ти сам чи з халепою))
хм. симулянт чи хворієш? ))
а до чого рагс та білий медичний халат? авжеж пам'ятаю що там "в щасті і в горі, у хворобі і при здоров'ї .." .
чи тобі вже зараз гірчичник, градусник треба ставити? )))
краще листівку давай
перше -- то нехай тебе професіонали лікують, а останнє -- ти ба який спритний , ще носика свого не показав , а вже соромітницькі дії якісь розповідає)))Пока нет, но лучше заранее подготовиться, да и это вещь универсальная, в нем и лечить можно, и ролевые игры устраивать
в якому є.в каком смысле?
в якому є.
поясни
шо тобі пояснити ?, тобі я градусника ставити не буду , навіть не проси.))))
а зачем мне градусник?
то ти симулянт? тоді тебе есполом змазати треба, для профілактики , щоб кровообіг підвищити .
перше -- то нехай тебе професіонали лікують, а останнє -- ти ба який спритний , ще носика свого не показав , а вже соромітницькі дії якісь розповідає)))
Вот она, короткая женская память, только улетел - уже и забыла как выгляжу
слыш, тебя там на майдане дубинкой не стукнули ненароком? или больной, или симулянт - другого не дано?
от ти дурний..ти майдан сюди не тули.
Мені казали , що турбуватися за людиною без її дозволу не можна та і не треба , бо отака дяка буває. Ні ну є ще здоровіне дообстеженні, так відразу так і сказав. Чи в тебе почуття гумору сьогодні відпочиває)))
і не кажи, воно ж мабуть як велосипед - м'язова пам'ять ,треба один сісти щоб зрозуміти, як це боляча падати чи ні.Вот она, короткая женская память, только улетел - уже и забыла как выгляжу
понятно... а я к этому при чем?
тфу ти , не тямущій, та спитала ж тебе --- як ся маєш? от уж ...
в мозгу женщины помещаются воспоминания только о последнем мужчине
странно как-то спросила...
Придется ей флешку вставить
та там до юсб еще добраться надо, небось все паутиной зарослоПридется ей флешку вставить
та йди ти у.... тфу..от бач, я ж тепер обережно навіть з цим.)))
Придется ей флешку вставить