Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

идеальный вес

• Автор теми Автор теми машуня11
  • Дата створення Дата створення
c3043999-5508-4a53-ac6c-fda23d701bb2.jpg
ух ты!!! чур мне!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
вот Найфик! вот молодчага!!! по самому больному!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:любов::любов::любов::любов:

Ну я так понимаю, что до цицьок в качестве приза тьотка Ташка не додумается. :D

йа тоже не додумаюсь:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

схема - з кожного по 1 грн. кожен день +1. тобто вже на 3 день з кожного по 3 гривні.* на кількість чол. * кількість днів =приз.
може ще бути нематеріальний приз , та на такий мало захоче. :rolleyes::D

Так це виходить що чим довше вiн не зiзнаэться, тим бiльший йому приз? Ще варiанти, Ташо, думай ще. А то менi здаэться що ти в долi. :D

та ви шо , за кого ви мене маєте ,..............і скільки? :rolleyes::D:D

Сильно менше пьятиста не просiть, я вже дiзнався, але i бiльше 500 теж нема сенсу просити, бо не вiзьмуть - конкуренцiя, йоб ïï ж матiр. :D

Так це виходить що чим довше вiн не зiзнаэться, тим бiльший йому приз? Ще варiанти, Ташо, думай ще. А то менi здаэться що ти в долi. :D
канЕно , на відкаті. :іржач:
так акція ж має термін. якщо за неділю не признається, йому бан по АпІ. :D:D

те що вам треба - матеріальне . є солоденькі. :rolleyes:
1340609997_3ab6f89abb4e166105018012be37180d9892_b.jpg

Здається в Польщі є кондитерьска, з шоколадом у вигляді різних частин тіла, якщо не помиляюсь

так акція ж має термін. якщо за неділю не признається, йому бан по АпІ. :D:D

За що? :eek: Я нiчого не порушив :)

Сильно менше пьятиста не просiть, я вже дiзнався, але i бiльше 500 теж нема сенсу просити, бо не вiзьмуть - конкуренцiя, йоб ïï ж матiр. :D

тобто це за 1 час ,тільки полялякати та каву попити. бльО. та можна і за 250 , karmashka підемо? за годину за гарні оченята ,кожній по 250. :rolleyes::D

Все одно найоб якийсь виходить. А грошi куди? Знову Ташi? :D

союзу " меча та Орала" . :rolleyes::D

Здається в Польщі є кондитерьска, з шоколадом у вигляді різних частин тіла, якщо не помиляюсь
є у Харкові дуже давно. :rolleyes:
За що? :eek: Я нiчого не порушив :)

тююююююююю.:іржач:

Назад
Зверху Знизу