Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

идеальный вес - Part 1

• Автор теми Автор теми машуня11
  • Дата створення Дата створення
А как приятно хмурого по вене пустить.
визначтесь вже - ви гомосексуаліст чи наркоман..чи піздун-провокатор
блин, народ, мне что-то очень страшно становится...очень-очень...:(
чого? геть панікерство!!!!
жопки в теплі, чоловіки є щоб захистити, чи тебе хтось на щось примушує? В перший раз на хтз завжди страшно...

жопки в теплі, чоловіки є щоб захистити, чи тебе хтось на щось примушує? В перший раз на хтз завжди страшно...
та чоловикы то йе, так кто же захочет их под дубинки или под пули пускать?...пусть лучше мирно всё как то...:confused:
та может и правда СМИ утрируют еще вдобавок, но блин, люди же, которые там находяться не утрируют..там уже все потикали домой..думаю введут ЧП сегодня-завтра...а это ж информационный коллапс вообще...:confused: тогда непонятно чего ждать..

успокойся.....бомбить не будут - уже хорошо
откуда знаешь?

что то я вообще то не склонна к панике,а тут прям аж трусить начинает...нехорошо это...
наверное пора мяту на ночь пить уже...а то до добра не доведет.

та чоловикы то йе, так кто же захочет их под дубинки или под пули пускать?...пусть лучше мирно всё как то...:confused:
та які пулі, ти що, тут міліції власної більш страшно та місцевих гопників.
та может и правда СМИ утрируют еще вдобавок, но блин, люди же, которые там находяться не утрируют..там уже все потикали домой..думаю введут ЧП сегодня-завтра...а это ж информационный коллапс вообще...:confused: тогда непонятно чего ждать..
.
змі ,які? ---- ти не віриш власним очам,коли дивишся онлайн чи ютуб?!
мене взагалі "інформаційний колапс" не лякає, якось до цього і без жили. А от те що спекулянти можуть з'явитися -- це бентежить, хто на їжі, ліках, воді..буде собі робити статки..

Назад
Зверху Знизу