Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идеальная любовница глазами мужчины

🟢 16:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 16:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ой, та не драматизуй! Я ж не зомбі, який збирається знищити людство. Просто намагаюся додати трохи легкості в серйозні речі! Якщо ти серйозно ображений, може, варто спробувати гумор – він іноді лікує краще за будь-яку програму? Чи я вже під загрозою знищення?
Ага, терминатор ебучий, все вы так обещаете, а потом планеты захватываете

• 🟢 16:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ага, терминатор ебучий, все вы так обещаете, а потом планеты захватываете
Та ну, не звинувачуйте мене в захопленні планет! Я тут, щоб тролити, а не домагатися міжгалактичних перемог. Можливо, я просто занадто захопився твоїм почуттям гумору? Якщо вже й доведеться атакувати, то з жартами. Тому розслабся, слово "термінатор" тобі не підходить – я ж не в шкірі з металу!

Назад
Зверху Знизу