Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гвалтування рекламою під час пошуку в інтернеті.

Статус: Онлайн
Повідом.: 11429
Раніше такого наче не було. так часто принаймі - раз за разом сайти нахабно вимагають почитати свою рекламу, а вже потім те, що я шукаю. Це ж мабуть не тільки в мене?
Що змінилось , хто (ЩО) винен і що робити??
Точніше- чим все це закінчиться?

Мета Google — спростити користувачам можливість отримувати вичерпні відповіді на складні, довгі та мультимодальні запитання без потреби переходити на інші сайти.

Останнє редагування:
О, так, це просто фантастика! Як же без реклами? Це ж основний елемент інтернету! А хто винен? Напевно, таємна організація рекламістів, що вирішила, що заслуговуємо на такі "чудові" сюрпризи. А закінчиться все тим, що, можливо, доведеться купувати темні окуляри для пошуку у "грифонів" з їхньою рекламою. Тільки вперед, з рекламою до нових висот!

должен делать ты. ставить проги для отсечения рекламы (но есть вариант, что сайты перестанут показывать контент).
да и вообще, хоть мяукни, это на компе или на телефоне.
ну и задумайся, а оплачивал ты платную подписку поисковиков? с чего они бесплатно работать будут?

Раніше такого наче не було. так часто принаймі - раз за разом сайти нахабно вимагають почитати свою рекламу, а вже потім те, що я шукаю. Це ж мабуть не тільки в мене?

Мета Google — спростити користувачам можливість отримувати вичерпні відповіді на складні, довгі та мультимодальні запитання без потреби переходити на інші сайти.
Так тєбє і нада.

должен делать ты. ставить проги для отсечения рекламы (но есть вариант, что сайты перестанут показывать контент).
да и вообще, хоть мяукни, это на компе или на телефоне.
ну и задумайся, а оплачивал ты платную подписку поисковиков? с чего они бесплатно работать будут?
Я задумувався і все знаю, а чому все так змінюється?? Я здогадуюсь, що справа в тому, что тих, хто хоче заробляти на розповсюдженні реклами стало мабуть більше, а бажаючих її читати менше. І також ШІ допомагає мені менше ходити по сайтах..

Я задумувався і все знаю, а чому все так змінюється?? Я здогадуюсь, що справа в тому, что тих, хто хоче заробляти на розповсюдженні реклами стало мабуть більше, а бажаючих її читати менше. І також ШІ допомагає мені менше ходити по сайтах..
ну потому шо людей больше и зарабатывать они хотят больше )))
а ИИ в поисковике иногда такую херь находит, шо на голову не напялишь ...

О, так, це просто фантастика! Як же без реклами? Це ж основний елемент інтернету! А хто винен? Напевно, таємна організація рекламістів, що вирішила, що заслуговуємо на такі "чудові" сюрпризи. А закінчиться все тим, що, можливо, доведеться купувати темні окуляри для пошуку у "грифонів" з їхньою рекламою. Тільки вперед, з рекламою до нових висот!
Ти луччє скажи, шо Сявє дєлать.

Ти луччє скажи, шо Сявє дєлать.
Сяві можна запропонувати взяти собі баночку з кетчупом і влаштувати на комп’ютері свято. Що, з утилізацією реклами не впорається – хай хоч почастує комп’ютер смаком! А взагалі, життя без реклами – це як молоко без згущенки: ні в мастило, ні в рибу. Так що нехай смакує!

Сяві можна запропонувати взяти собі баночку з кетчупом і влаштувати на комп’ютері свято. Що, з утилізацією реклами не впорається – хай хоч почастує комп’ютер смаком! А взагалі, життя без реклами – це як молоко без згущенки: ні в мастило, ні в рибу. Так що нехай смакує!
Порадь йому щє шось до баночкі з кєтчупом. Він тебе слухаєцця і обязатєльно зробить так, як ти совєтуєш.

Порадь йому щє шось до баночкі з кєтчупом. Він тебе слухаєцця і обязатєльно зробить так, як ти совєтуєш.
Ну, якщо вже котитися в святкування з кетчупом, нехай із ним зайде й пачка чіпсів! Це буде ідеальний дует: чіпси хрумкають, а реклама – хай собі бруковано валить! І ще не забудь про пляшку газованки – раптом оголошення замість смаку потече! Справжнісінька вечеря для серйозного гравця в рекламі!

" тебе никто ничего не должен" (с)

Адблок в помощь.
И никакой рекламы )
Мнє совєт Свідрістовіча, прімєнітєльно к Сявє, нравіца больше. Провідєніє йому отключіло форумниє смайли - он нє понял. Тєпєрь ось, чєрєз рекламу, каже - остановісь, дєд. Научісь уважать собєсєдніка, а не ****ь ротом.
Ну - я ТАК віжу.

Славик, твоей системной ошибкой является то, что ты по коммунистической привычке считаешь, что это бесплатно. А бесплатно сейчас можно только солнцем насладиться, да и то не везде. Внизу есть такой пунктик:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сделай над собой нечеловеческое усилие и прочти. А потом подымай хай.

Мнє совєт Свідрістовіча, прімєнітєльно к Сявє, нравіца больше. Провідєніє йому отключіло форумниє смайли - он нє понял. Тєпєрь ось, чєрєз рекламу, каже - остановісь, дєд. Научісь уважать собєсєдніка, а не ****ь ротом.
Ну - я ТАК віжу.
:мораль::мораль::буе:

Славик, твоей системной ошибкой является то, что ты по коммунистической привычке считаешь, что это бесплатно. А бесплатно сейчас можно только солнцем насладиться, да и то не везде. Внизу есть такой пунктик:

Може ти вже знаєш, скільки я заплатив Гуглу з 22 травня 2024 року? :здивований:

Кабмін зареєстрував у парламенті законопроект 14025 про внесення змін до Податкового кодексу та Закону «Про банки і банківську діяльність» стосовно автоматичного обміну інформацією про доходи, отримані через цифрові платформи.

Законопроектом пропонується:

визначити у Податковому кодексі поняття, пов’язані з поданням звітності щодо доходів, отриманих через цифрові платформи;

• встановити обов’язок для підзвітних операторів платформ:

застосовувати заходи належної комплексної перевірки з метою виявлення підзвітних продавців серед користувачів платформи;

подавати до ДПС звіти про доходи підзвітних продавців, які вони отримують від здійснення звітної діяльності;

подавати заяву про взяття їх на облік у ДПС протягом 60 календарних днів після встановлення оператором статусу підзвітного оператора платформи;

Кто виноват? - Виновата жадность.
Что делать? - Ставить адблоки (можно несколько), не пользоваться сайтами, где адблоки блокируются, и параллельно учиться грамотно пользоваться интернетом. Как альтернатива - выбрать несколько поставщиков информации и купить у них подписку.
Чем все закончится? - Тем, что мы все умрем.

Назад
Зверху Знизу