Статус: Офлайн
Повідом.: 25299
Повідом.: 25299
Грызня между слугами.
Периодически проскакивает информация, что банда клоунов разделилась минимум на три группировки, то-ли враждебных друг-другу, то-ли конкурирующих.
Еще проскакивает информация о группе слуг, которые полагали что быдлоклоун возглавит карательный поход по зачистке оккупированных территорий от русни и которые сейчас обломаны. Идиоты.
Но апофеозом было интервью Богдана "УП":
То есть, это призыв буквально открытым текстом: "Ребята, чмарите клоуна! Это работает!"
Итак, кто что слыхал о разборках в банде клоунов?
Я буду рукоплескать каждому удару, ибо каждый удар доставит мне удовольствие(С)
Периодически проскакивает информация, что банда клоунов разделилась минимум на три группировки, то-ли враждебных друг-другу, то-ли конкурирующих.
Еще проскакивает информация о группе слуг, которые полагали что быдлоклоун возглавит карательный поход по зачистке оккупированных территорий от русни и которые сейчас обломаны. Идиоты.
Но апофеозом было интервью Богдана "УП":
– Він стомився.
– Можете пояснити природу цієї втоми? Я приблизно розумію, але це потрібно артикулювати для людей. В чому саме природа його втоми?
– Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається і з засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає.
Я більш такий призвичаєний, я інколи йому кажу: "Перестань читати Фейсбук, перестань читати інтернет, це викривлена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії". Це 100 відсотків правди. Але для нього це дуже болісно.
– Під час передвиборчої кампанії у Фейсбуці перемагав Порошенко, і Фейсбук ненавидів Зеленського. Чому ж він тоді дивиться Фейсбук, якщо люди, які за нього голосували, не там?
– Не знаю. Він сильно за це переживає. Він дійсно вимучений.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
То есть, это призыв буквально открытым текстом: "Ребята, чмарите клоуна! Это работает!"
Итак, кто что слыхал о разборках в банде клоунов?
Я буду рукоплескать каждому удару, ибо каждый удар доставит мне удовольствие(С)