Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Так мне нравятся российские брехуны.

Т.е. два раза уже россия отбивалась от нападавших на неё американцев, один раз в Грузии, другой раз в Крыму. :ги:

ссылку на процитированное не забываем, плз ...

А звідки такий висновок? Це стосувалося етнічних українців, які в своєму невігластві замість слов'янського "тато" по моді жлоба перейшли на латинське "папі". Чи може Захарченко і кримська прокурорша не є етнічними українцями? А може київська "миша" не зрадила своїх предків, їх культуру?

гм ... я так помню, шо Мыша - эстонец по происхождению, хоть и живёт в Киеве. Мышь, сорри если не то ляпнул ...

в более общем случае ... гражданин Украины далеко не обязательно этнический украинец, так что возгласы "позабыли корни, язык" просто неуместны.

А надо шо... как декабристы... на рудники?
Та ні, на Сенатську площу проти агресії відносно України.
Ничего я не выбрасывал... да я и не писатель... шоб шо-то нести кому-то
В тебе уявлення про культуру чисто москальське. А про передачу, для прикладу, культури виробництва без браку не чув? А відносно культури харчування, то її ******* ще 300 років назад перейняли в українців. На даний час в Московії страва №1 є борщ.
Шо тут жлобского... не пойму.
Цитата:
Ти спочатку вивчи суть жлоба. А то ти зі своєю пітерською освітою навряд чи знаєш різницю між жмотом та жлобом чи між ментальністю та культурою.
Вот ты навязчивый... тока с непонятными мне идеями
Та куди тобі зрозуміти ідея Пестеля чи Муравйова-Апостола, ти на соціально-культурному рівні набагато нижче від них.
Тобі б потріпатися про "біфштекс зі свинини" на форумі з рідними по жлобській культурі колишніми земляками. Так що, хлопче, катай далі "Гуси".

Та ні, на Сенатську площу проти агресії відносно України.
А с чего ты решил шо я не выходил...не на Сенатскую... так на Казанскую.
Та куди тобі зрозуміти ідея Пестеля чи Муравйова-Апостола
Это пьяницы с кировского завода? ... или ты и других из Питера знаешь...:D
Ти спочатку вивчи суть жлоба.
Да я уже ученый... сам могу поучить... если кто попросит.:)
навряд чи знаєш різницю між жмотом та жлобом чи між ментальністю та культурою.
Ну твою культуру... я бачу , не вижу шо с нее почерпнуть можно. Ну кроме хамства в общении с незнакомым человеком.
Тобі б потріпатися про "біфштекс зі свинини" на форумі з рідними по жлобській культурі колишніми земляками. Так що, хлопче, катай далі "Гуси".
Дякую шо разрешил...:)

Мені бабуся у дитинстві казали "Бійся довбойобів, які розказують, як тобі жити" (с)

зі. Ти вже всі тривіальні речі на третьому році війни розказав. Чи ше щось залишилось?
Это Роман Степанович Некоз. Погугли, поржешь.
Он по всем форумам дойопывается к людям, бо на пенсии делать нехер, а на работу *****ов не берут, из за чего он судился(!) с государством ))). :D

Любить слов'янин св'ята. Військову авіацію за 25 років знищив, від чого й святкує. А може хоч один літак за цей час поставив на достатнє для потреб виробництво?
1.Я хоч і пенсіонер, але придурашливих запитань не пишу.
2. Хто знищив військову авіацію за 25 років?
3. Літаки, як і інші будь-які вироби не ставлять на виробництво для невідомих потреб. Бо, потреби військової авіації, повністю задовільняються тими одиницями бойової авіаційної техніки, що стоять на озброєнні. Вони пройшли глибоку модернізацію в результаті якої їхні бойові та льотні характеристики значно покращились.
4. В Україні зараз випускаються та глибоко модернізуються літаки військово-транспортної авіації, які продаються в інші країни.
5. Ведуться переговори про випуск бойових літаків (в Одесі) по китайській ліцензії , але з українськими двигунами.
6. Проробляється питання про серійний випуск вертольотів (можливо, навіть, у Харкові).

Иван Ленский: Что будет с Крымом после развала России

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Во мля ... сейчас на РБК выскочило у вас там ничего не ощущалось ?
На востоке Украины впервые за 30 лет произошло землетрясение
Це як раз та тектонічна плита, яка доходить до Керченського проливу. Господь вирішив примірятися. А потім. коли добудують тряхне так, щоб усі москальські грошики витрачені на будівництво моста уплили у Чорне море... :-) Погано, що на цій же плиті Ростовська АЕС. Якщо не дай Боже, там трухане... Можуть бути погані наслідки.

Иван Ленский: Что будет с Крымом после развала России

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дуже правдоподібний сценарій... Думаю, що скоро зможемо переконатися в цьому. Аби тільки без кривавих конфліктів...

... мама эстонка, отец украинец....

родился в Украине в Харьковской области, город-герой Изюм.... в хате у семьи отца. Пол в хате, тогда еще, при советской власти, власти рабочих и крестьян, был земляной.

ты,****** *****ское!

... мама эстонка, отец украинец....

родился в Украине в Харьковской области, город-герой Изюм.... в хате у семьи отца. Пол в хате, тогда еще, при советской власти, власти рабочих и крестьян, был земляной.

странно ... пол вроде как мягкий ...
об стены что ли бился? :пиво:

13935019_1072124042824250_8225007980975056236_n.jpg

Освоюємо інтернет.
Не весь же час ганятися за зайцями і в курятнику хазяйнувати. Пора і за розум братися...

Вот тому я и не люблю летать. Долго за окном кружил... сел таки :D движок однако... Узбекам на родину никак не улететь...

912825c87a02b10d7abc83bd7ea90140.png

Освоюємо інтернет.
Не весь же час ганятися за зайцями і в курятнику хазяйнувати. Пора і за розум братися...
Кого сейчас тока дома не держат....:D

Назад
Зверху Знизу