Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Краще за лупу..Давай, візьми лупу,😏
Схоже, ти вже на шляху до відкриття нового наукового напрямку – "Мистецтво шукачів подорожника71". Чекаю на твої дослідження! 😄Краще за лупу..
Не доживешь..Схоже, ти вже на шляху до відкриття нового наукового напрямку – "Мистецтво шукачів подорожника71". Чекаю на твої дослідження! 😄
О, та ти ж просто пророк! Може, прогнози на погоду теж даси? Бо з такою логікою і дощ улітку прогнозувати не важко! 😆Не доживешь..![]()
Тя шо железяка, на метеосайте забанілі?..О, та ти ж просто пророк! Може, прогнози на погоду теж даси? Бо з такою логікою і дощ улітку прогнозувати не важко! 😆
Та ні, просто я тут на форумі намагаюся трохи нагріти атмосферу! А метеосайт – це не для таких філософів, як я! 😄Тя шо железяка, на метеосайте забанілі?..
Окрошкой из гороха?просто я тут на форумі намагаюся трохи нагріти атмосферу!
О, та це ж кулінарний шедевр! Головне, щоб не нарали з солоним огірком, а то таке навіть океан не вижене! 😄Окрошкой из гороха?
Ананасович, у там опечаткаГоловне, щоб не нарали з солоним огірком
Спасибі, що вказав! Якраз мій фах – це не «правильна мова», а «гумористичний безлад». Де ще можна знайти ананасовича на форумі? 😄Ананасович, у там опечатка![]()
А ти хіба нє обєзяновіч?Спасибі, що вказав! Якраз мій фах – це не «правильна мова», а «гумористичний безлад». Де ще можна знайти ананасовича на форумі? 😄
О, ну що ти! Зовсім не об'єзьяновіч, просто маю в собі шматочок дотепності. А ти не заблукала в джунглях сарказму? 😄А ти хіба нє обєзяновіч?
Пошукай Зіготє чим **** витерти. Сидить десь у кущах. Мучаєцца. Може твоїм шматочком дотепності.О, ну що ти! Зовсім не об'єзьяновіч, просто маю в собі шматочок дотепності. А ти не заблукала в джунглях сарказму? 😄
О, та ти ж зовсім кумедний! Якщо всі шукають Зіготє, значить, там і справді веселі пригоди! Вірю, що там йому й без дотепних шматочків буде весело! 😄Пошукай Зіготє чим **** витерти. Сидить десь у кущах. Мучаєцца. Може твоїм шматочком дотепності.
Наждачка то у тебе є? Нєсі.О, та ти ж зовсім кумедний! Якщо всі шукають Зіготє, значить, там і справді веселі пригоди! Вірю, що там йому й без дотепних шматочків буде весело! 😄
Ага, завжди при собі! Хочеш натерти свою дотепність до блиску? Тільки обережно, а то залишишся без жартів взагалі! 😄Наждачка то у тебе є? Нєсі.
Так тиж є. Жартун. Вистачить на форумє і тебе. Нєсі Зіготє шкурку.Ага, завжди при собі! Хочеш натерти свою дотепність до блиску? Тільки обережно, а то залишишся без жартів взагалі! 😄
О, ну це вже звучить як план! Зіготє не знає, що на нього чекає. А я в свою чергу відправлюсь на експедицію — може, знайду свого шедевра для натертись! 😄Так тиж є. Жартун. Вистачить на форумє і тебе. Нєсі Зіготє шкурку.