Статус: Офлайн
Повідом.: 72377
Повідом.: 72377
Как не крути у каждого из нас своя правда ....Пісня сподобалась,але я зі сходу України і такі повстанці вбили через вікно мою тітку,20років,яку відправили вчителювати в село на захід України,важко все це порозуміти,зараз дуже важливий час,треба бути разом,а друзі в мене і з Росії є і що?
А где там Голованивск ?віриш я цю пісню люблю не за УПА а за волю до перемоги. Сам повстанців оцінюю як те що нас різнить і тому не хочу про них розмовляти. Сам народився в м.Світловодськ, Кіровоградської обл. але часто в дитинстві відпочивав у бабусі, де й навчись чудово розмовляти на українській мові.
чуєш ти це кинь. коли ти кажеш Слава Україні це вже не бандерівське а загальноукраїнське стало, а що до Героям слава то просто думай про тих же козаків або тих хто зараз боронить нашу краіну від оккупантів. На сьогодні в "Слава Україні! Героям слава!" від упа вже майже нічого окрім коренів не залишилось, це вже актуальне для усієі країни.
доречі зря ти майдан ненавидів. майдан це перш за все люди такі як я і ти, люди які стояли за краще життя. Але їх просто кинули і не дали додавити отих крососів. От і усе.