Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

• Автор теми Автор теми sasa82
  • Дата створення Дата створення
Это должно быть в главном,я например новости беру не с хф,в тот раздел не захожу

****ец!!!

вы все шота хотите, а самим пошевелиться аж никак:іржач:

ТС пишет - нужна помощь - я даю наводку - где можно брать регулярно и бесплатно позитивные новости

***, да все вам не так:рл:

Мы еще не в пропасти,хотя рядом,будем ныть,точно будем там,можно остановиться на краю,сказать хух и пойти в гору,или потвоему лучше говорить,как все уево и идти пить *******?Заметь,о власти я счас не говорю,как о покойниках,или хорошее,или ничего
когда мне совсем ***** я начина петь песенку про себя про "'ех лента за лентою набої подавай, український повстанче в бою не відступай" и мне реально помогает справится со своим дело в крайне тяжелой ситуации

кстати https://www.kharkovforum.com/group.php?groupid=2199 давайте попробую кого то добавить))) в группу

ТС пишет - нужна помощь - я даю наводку - где можно брать регулярно и бесплатно позитивные новости
дай что ли ссылку на наши две меготемы плиз

****ец!!!

вы все шота хотите, а самим пошевелиться аж никак:іржач:

***, да все вам не так:рл:

Сори,не понял направление движения,спс

ааа а где же там позитив? и повод для гордости? сплошное нытье от всепропало
Андрюха не то это (((
вот тебе пример того о чем я говорю
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4686452

когда мне совсем ***** я начина петь песенку про себя про "'ех лента за лентою набої подавай, український повстанче в бою не відступай"
Брате,звідкіля тебе занесло в добре місто Харків і що це за пісня така,давай в лс ії ,є на ютубі,цікаво?

Слухай , цэ ще вид Скрябина ... земля ему пухом.
ні це Тарас Чубай або група Плач Єремії

доречі саме те що треба коли щось зовсім не ладиться а допомогти нікому. Мені завжди ця пісня допомогає

ладно я спать )))
всем сн

ні це Тарас Чубай або група Плач Єремії

доречі саме те що треба коли щось зовсім не ладиться а допомогти нікому. Мені завжди ця пісня допомогає

ладно я спать )))
всем сн

Дякую!

ааа а где же там позитив? и повод для гордости? сплошное нытье от всепропало
Андрюха не то это (((
вот тебе пример того о чем я говорю
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4686452
я тебе написал - там МОЖНО брать положительные новости для гордости.
конкретно Бабуля там очень часто постит наши победы в спорте и науке...в олимпиадах разных.
или ты думал я тебе ща на эти победы ссылок накидаю и ты их у себя аккуратненько замостыришь;)

вычитывай сам,
ищи инфу...ты же создатель
я тебе только дал подсказку где реально ЧАСТО пишут про позитив проверенно и с пруфами...а не то шо на заборах))

Пісня сподобалась,але я зі сходу України і такі повстанці вбили через вікно мою тітку,20років,яку відправили вчителювати в село на захід України,важко все це порозуміти,зараз дуже важливий час,треба бути разом,а друзі в мене і з Росії є і що?

забей.
живи по своей совести и своим чувствам:)

Так и живу,ненавидел майдан,знал ,что из этого будет,потом хоел добровольцем против ****,вобщем както так,и еще,почемуто не лбблю кричать Слава Украине-Героям слава,ну не мое это,увижу,что смогу чтото поменять для своих детей,вместо криков лучше автомат возьму

Так и живу,ненавидел майдан,знал ,что из этого будет,потом хоел добровольцем против ****,вобщем както так,и еще,почемуто не лбблю кричать Слава Украине-Героям слава,ну не мое это,увижу,что смогу чтото поменять для своих детей,вместо криков лучше автомат возьму

вот и молодца!
семья и дети - это главное:клас::пиво:

а все эти кричалки...то для подростков, пока семьей не обзавелись.
ну и для диванной сотни ХФ!:yahoo:

Кто мог, тот уже давно на войну ушел.
А кто не смог - помогает из тыла.

Пісня сподобалась,але я зі сходу України і такі повстанці вбили через вікно мою тітку,20років,яку відправили вчителювати в село на захід України,важко все це порозуміти,зараз дуже важливий час,треба бути разом,а друзі в мене і з Росії є і що?
віриш я цю пісню люблю не за УПА а за волю до перемоги. Сам повстанців оцінюю як те що нас різнить і тому не хочу про них розмовляти. Сам народився в м.Світловодськ, Кіровоградської обл. але часто в дитинстві відпочивав у бабусі, де й навчись чудово розмовляти на українській мові.

чуєш ти це кинь. коли ти кажеш Слава Україні це вже не бандерівське а загальноукраїнське стало, а що до Героям слава то просто думай про тих же козаків або тих хто зараз боронить нашу краіну від оккупантів. На сьогодні в "Слава Україні! Героям слава!" від упа вже майже нічого окрім коренів не залишилось, це вже актуальне для усієі країни.
доречі зря ти майдан ненавидів. майдан це перш за все люди такі як я і ти, люди які стояли за краще життя. Але їх просто кинули і не дали додавити отих крососів. От і усе.

Я спілкувався з дуже порядними людьми ,з західної доречі,вани були на майдані і не за гроші,я могу за них поручитися,так вони мені розповідали,що вже під час кінцівки,вони розуміли,що їх ошукали,про Вальцмана и куля влоб ще під час майдану був негатив,але коли було потрібно,вони пішли під кулі,не за цих,а за надію на зміни,на краще життя,що до Героям слава,ні,упа тут не дочого,дуже вже спаплюжили це псевдопатріоти,як що,горланять,доречі,может писать по русски,мне всеравно,одинаково владею обоими

Назад
Зверху Знизу