Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Grand Cherokee на Goodyear Ice Arctic VS Zіма)))))))))))))))))))

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
і лопатку. і ще шось може типу дошки. не знаю.
Брусок точно треба. Щоб було як поставити домкрат в багнюку. Я собі вирубав з букового поліна.
+ газовий балончик з пальником, щоб відморожувати заляпані мерзлою багнюкою болти.
+ шматок сталевої труби, щоб після цього їх відкрутити, бо власної ваги може не вистачити. Ну і нормальний ключ, на який цю трубу можна надягнути, не зламавши його.

Сусід-ЗСУшник тієї зими приїхав в гості і капітально встряв, розпоровши гуму на шині. Все це знадобилося.
По самих шинах - хєр його знає. Скоріше за все дійсно 2 комплекта, один для багнюки, інший для доріг.

Це *****ський всюдихід.
очень интересно но вы представьте свой "кокаинум" :D
1730803745197.webp

Мішки шиповані по льоду гуд🙄

Та зима шиповка фірмова наше все... Цього року її немає в ходових розмірах ЗСУ.

Я знаю. Брав там нещодавно зимову гуму. Сильно попрощє, канєшно, но там великий магазин-склад, в наявності дохєра.

Дніпро, Хвойна, 104 (район Шинного завода, 12 квартал).
Телефон в лічку скину, якщо треба.
Мені теж .
Що брав?

Вам шашечки чи їхати?
мені і то і то :D
По ****ам гудрічі МТ.
в мене зараз такі. а от льода я панічно боюсь :D
на яких я їзджу по очищених реагентами асфальтових шляхах?
де ви їздите?(((( я теж там хочу їздити((((
а шото такое не пробуете с колегами?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
це класна штука, якщо пробиті колеса. в хлопців у деяких є. а у мене ті шо зараз, пробивала і арматурою і осколками, вірніше воно тільки в протекторах було. а далі не йшло. потім на шиномонтаже дивились, казали шо все ок і колесо не пробите.

де ви їздите?(((( я теж там хочу їздити((((
я здебільшого по місту. буває пару разів за зиму по шосе. тієї зими їхав по каші на житомирскій 150. як вже кожен почав свою гуму вихваляти, то я використовую Kelly Winter HP.
цілком задоволений .
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Брусок точно треба. Щоб було як поставити домкрат в багнюку. Я собі вирубав з букового поліна.
+ газовий балончик з пальником, щоб відморожувати заляпані мерзлою багнюкою болти.
+ шматок сталевої труби, щоб після цього їх відкрутити, бо власної ваги може не вистачити. Ну і нормальний ключ, на який цю трубу можна надягнути, не зламавши його.
ахуєла.
записала.
пішла збирати :D
а так да. в мене не машина, а якійсь космічний шатл.
все вожу з собою. рюкзак санінструктора, броня, зброя, бк до неї, автом. старлінк, реб, вогнегасник, ключі, домкрат, запаска (але все таки є шини на яких можна їхати ще км 100 на пробитих) і купа іншого.
Кращій Банщик країни не дасть спиздіти. Мої шляхи там де птичкі не серуть. наприклад Б. біля М. :D
і я страшенно боюсь тепер залишитись один на один з зимою))))))
Та зима шиповка фірмова наше все... Цього року її немає в ходових розмірах ЗСУ.
її як виявилось взагалі майже не має.
Нокіан цей. чи як його. шипована була з ****и і тепер немає її. а фіни не роблять, бо заборонена.

Кращій Банщик країни не дасть спиздіти. Мої шляхи там де птичкі не серуть. наприклад Б. біля М. :D
Якщо бути чесним до кінця, то там і набагато більш зарядженим армійським всюдиходам нерідко доводилося чекати поки їх витягне MaxxPro або гусянка

Якщо бути чесним до кінця, то там і набагато більш зарядженим армійським всюдиходам нерідко доводилося чекати поки їх витягне MaxxPro або гусянка
так ти уявляєш як я там настрашилась то :D
ніч. січень. нікого. звязку не має ніякого.
і в світлі фар та луни поблискують піньочки.....
а то і не піньочкі.... то якщо до них підійти, могили когось там років так 30 :D
і всюди прірви

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу