Статус:
Повідом.: 3808
Повідом.: 3808
- 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Вести борьбу нужно не с гомиками, а с активной пропагандой гомосексуального стиля жизни. Естественно такая борьба должна вестись не кулаками, а на законном уровне.
В совках для гомиков была статья и на зону...
Это конечно слишком. Ну родился человек такой, так что убить что ли?
Но вот за гейпарад должна быть статья и за любую пропаганду в этом направлении.
Это вполне цивилизованный метод решения проблемы. И общество должно активнее пропогандировать здоровые отношения. У нас сейчас детей в принципе никто не воспитывает, никаких идей и направлений. Уже молодежь воспитывает MTV, вот и педики возмутся воспитать...
А по поводу "отмудохать педиков", так это ничем не отличается от "бей евреев, армян, владельцев телефонов и т.д." просто в большой список дописали пидоров. А вы уверены что и вы не в этом списке или не появитесь в нем завтра? Начав с насилия над определенными группами людей, можно дожить до "Бей всех кто не Я" или "Бью кого хочу".
На дворе 21 век, пора решать проблемы цивилизованно. Да и педики кулаков не боятся, они уже привыкли - только рекламу им сделали... Они в совках выжили, гопотой их теперь не напугаешь.
А так вышел на улицу с позицией "гляньте на меня, я педик и это хорошо" - и по закону иди на зону покажи себя лет так на 10 там. Педики б сидели тихо по норам и никто б о них не слышал.
ПС.
Как по мне, так на видео все выглядело, как "пацаны проспорили кому-то и бегут в бабском шмотье". Какое это имеет отношение к гомосятине? Ну проорали с них, в средствах массовой информации можно вкратце показать что вот идиоты и осудить...
Ну может можно им хулиганские действия приписать и проводить их в ближайшее отделение милиции, где продержать сутки-двое.
Пишешь о цивилизованности, а геев пидарами обзываешь. Не стыдно?
Посмішили умніки тут.
На мою думку, якщо ти нічим в житті не займаєшся крім ходіння на роботу, шашлики та кращому разі спортзал, то це ще не значить, що усі решта людей ідіоти, бидло та гопніки.
Якщо люди мають в голові якісь ідеї і тим більше готові за них ризикувати свої благополуччям, неважливо, чи це комуністи, націоналісти, нацисти, анархісти чи лібертаріанці, то це такі ж самі люди.
Люди, що дали бамбулів недотрансвеститам, ризикували своїм життям і здоров'ям, тому що у разі їх затримання це могло скінчитися проблемами. Випадковий патруль міг проїжджати у любу хвилину. Тому вони самостійні в своїх діях і ляльководи радше потрібні звичайним громадянам, а не хуліганам. Будь-який професійний злочинець на порядок перевищує звичайного громадянина типу нас з вами по показниках цілеспрямованості, волі, ризиковості та сміливості. Це не професійні, не злочинці і навіть не звичайні хулігани, але політичні активісти, що теж застосовують насильство. А насильство є незаконною, ризиковою та вольовою дією. Відповідно серед цих хлопців в червоних футболках відсоток самостійних індивідів буде вище аніж в середньому по школі чи вузу.
Я по темі дотичній до вивчення психології злочинців та бізнесменів диплом захищав, тож трохи розбираюся в оцінці соціального характера різних груп і відповідно в аналізі даного контингенту публіки.
Тож якщо хтось шибко умний, то я би радив не тягатися в пустих понтах щодо судженння хто кому там був камандір, а піти написати заяву в РУВС. Напишіть, що ви були свідком, ви бачили факт правопорушення в Інтернеті і т.д., що ви вимагаєте розслідування, що по вашим відомостям це злочинне неформальне об'єднання нацистів і т.д. Якщо 5 чоловік напише заяву ви реально зможете досягнути шансів, що менти почнуть чухатися. І в кінцевому результаті, коли об'єднаєтеся з хлопцями, що бігали в спідничках і трохи попотієте, то зможете посадити пару-трійку нациків, або хоча би на адмін штраф чи облік їх розкрутити.
Будете пишатися собою!
Ваші діти будуть розповідати про вашу героїчну боротьбу... на гей-парадах.
До речі, організатор поставили фоткою заходу забіг в спідницях саме перегони ТРАНСВЕСТИТІВ -
cs988 vkontakte ru/u4638472/107631964/x_481953ac jpg
picasaweb google com/114810257477121323873/fHZrlC
Доставте крапки, де потрібно і лінки запрацюють.
Там прекрасні фотогалереї з першого забігу.
А загалом, то дійсно, пора вже ввести уроки "гопніків" в школах.
Бо я наприклад не вважаю, що заради того аби потрапити Європу, то треба віддати власну жопу
Позбудьтеся комплексу неповноцінності. Нормальну державу і суспільство можна збудувати і без гей-парадів та толерантності до педонекрофілів![]()
Один четыре восемь восемь, мы радость в каждый дом приносим.