Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Голосуем за ВО Свобода?

• Автор теми Автор теми Egorko
  • Дата створення Дата створення
Намагатися переконати вас що ви хам, брехун і агресор не повинен і маю жодного бажання. Сам факт того що ви просите мене такою дурною і марною справою зайнятися доводить що я правий.

как я понимаю вы женщина ибо за собственные слова не отвечаете. я вам не какой дурни не предлагал, а готов был публично извинится перед вами в писменной форме за якобы нанесенные мной вам оскорбления так как честь для меня не просто слово.
так что мисс(мадам) приношу вам свои извинения.

"Собор" голосує за Свободу!

**** першої п'ятірки української платформи "Собор", колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко заявив про намір голосувати на парламентських виборах за всеукраїнське обєднання "Свобода". Заяву оприлюднено у Києві 13 жовтня. Після того, як з'їзд партії Собор відкликав свій виборчий список кандидатів.

Схожі міркування висловили однопартійці Володимира Огризка - письменники Віталій та Дмитро Капранови.

zpWROs8dWOQ

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

как я понимаю вы женщина ибо за собственные слова не отвечаете. я вам не какой дурни не предлагал, а готов был публично извинится перед вами в писменной форме за якобы нанесенные мной вам оскорбления так как честь для меня не просто слово.
так что мисс(мадам) приношу вам свои извинения.
То ви кажете що я не правий, а тепер вибачаєтесь? У вас дійсно жіноча логіка.
Щоб я комусь доводив хто я є? Із таким самим успіхом можете мене звинуватити у тому що я вовк, або жираф. Що ж, вовк так вовк. Не забувайте про це - вовки за потребою таких шакалів як ви рвуть на шматки.

То ви кажете що я не правий, а тепер вибачаєтесь? У вас дійсно жіноча логіка.
Щоб я комусь доводив хто я є? Із таким самим успіхом можете мене звинуватити у тому що я вовк, або жираф. Що ж, вовк так вовк. Не забувайте про це - вовки за потребою таких шакалів як ви рвуть на шматки.

мис(мадам) у вас какието ********ные представления в зоологии

В Івано-Франківську відкрили пам'ятник Євгену Коновальцю

Героям - пам'ятник. Монумент Євгену Коновальцю - засновнику і голові Організації Українських Націоналістів, полковнику УНР - відкрили в Івано-Франківську. Вшанувати пам'ять видатного українця на урочистому заході зібралися близько двох сотень людей.

Погруддя Коновальця встановили на колоні заввишки більш ніж три метри. Постамент - вирізьблений із граніту, сам же пам'ятник - бронзовий. Скульптор, Ігор Семак, каже - за роки Незалежності створив десятки пам’ятних знаків на честь діячів ОУН, командирів і бійців УПА. Над цією роботою - працював 2 місяці.

Іванофранківці кажуть - чекали встановлення пам'ятника понад рік. Адже 120-ту річницю від дня народження Коновальця - відзначили ще влітку 2011- го, тоді ж - і освятили місце, де нині височить монумент видатному землякові.

Освятив пам'ятник владика Української Греко-Католицької Церкви.

Гроші на пам'ятник та облаштування скверу навколо нього - а це близько 350 тис. гривень - збирали усією громадою, долучилися також депутати міськради та меценати.

YtGubTSaKms

Народ, який пам*ятає свою історію, шанує своїх героїв, не втратив духовності, має шанс на кращє майбутнє і воно буде.
Приклад протилежного: під патронатом ПР в Одесі поставили пам*ятник Катерині-2, яка наказала зрівняти з землею Запорізьку Січ та козаків заслати до Сибіру. І навіщо нам в Україні такий "Русский мир"?

Голосуємо за ВО "Свобода"!

Народ, який пам*ятає свою історію, шанує своїх героїв, не втратив духовності, має шанс на кращє майбутнє і воно буде.
Приклад протилежного: під патронатом ПР в Одесі поставили пам*ятник Катерині-2, яка наказала зрівняти з землею Запорізьку Січ та козаків заслати до Сибіру. І навіщо нам в Україні такий "Русский мир"?

Голосуємо за ВО "Свобода"!

450px-Monument_to_Odessa_founders_2010.webp

для особо одаренных Памятник основателям Одессы
Екатерина II своим рескриптом от 1794 года положила начала строительству города и порта. В качестве благодарности в 1900 году одесситы установили памятник Екатерине, а также её сподвижникам, усилиями которых были основаны порт и город. Памятник был установлен на одноименной площади, которая имеет форму треугольника. После большевистской революции памятник был демонтирован, статуи сподвижников императрицы хранились в краеведческом музее, а самой императрицы — частично уничтожен. По легенде бронзовые фигуры хотели переплавить в снаряды, но один из матросов заметил: «Негоже иметь снаряды не пролетарского происхождения». В 1965 году, к 60-ти летию восстания, на этом месте установили памятник восставшим матросам броненосца «Потёмкин» или, как его называли одесситы, «памятник потёмкинцам».[1]

В песне "Вставай страна огромная"есть хорошие слова
"Гнилой ******ской нечести загоним пулю в лоб отродью человечества сколотим крепкий гроб"...И где вы только беретесь ****ы "свидоми".Я иду голосовать не за кого-то а против.Против националистов За КПУ

Дiти хором плюють i сразу ж запєвають весьолу пiсню про кузнєчiка. Обряд очищєнія на цьому заканчівається, i загiн, ламаючи на своєму путі дерева, суне в тайгу, залишаючи за собою дохлого Фiлiна, поламану берiзку, бички, консєрвнi банки i ******и.
(с)

У одеситів різні предки, різні нації і спільного нема нічого. Об’єднує одеситів тільки українофобство, тому і пам’ятник ставлять не своїм предкам, а чужинці Катерині.
Одесити чудово без нього жили аж до 1900 року. Серед одеситів є та були найкращі сини-патріоти України.
52% батьків-одеситів написали що бажають щоб їх діти навчалися українською мовою.
П.С.Це Одеса:
9GNDAs5-3oQ

Одесити чудово без нього жили аж до 1900 року. Серед одеситів є та були найкращі сини-патріоти України.
52% батьків-одеситів написали що бажають щоб їх діти навчалися українською мовою.
П.С.Це Одеса:
9GNDAs5-3oQ

кстати если вы не заметили то они выступают на "Приморском бульваре" перед памятником А.С. Пушкина.
QHRhsU57kfY
ну хоть не преречите что памятник был возведен не при комунистах, а благодарными Одесситами и за их добровольно пожертвованные деньги, еслиб они этого не желали то и памятника небылоб.

У Львові демонтували ВСІ совкові пам'ятники ще на початку 90-х, навіть пам'ятник танку Т-34.
Також перейменували ВСІ совкові назви вулиць.
Зачистились від того лайна, коротше кажучи.

про Коновальца

Еміграція
Із грудня 1922 року Коновалець був змушений жити в еміграції у Чехо-Словаччині, Німеччині, Швейцарії та Італії.

У листопаді 1927 за ініціативою Коновальця на одній з нарад УВО було вирішено створити єдину революційно-політичну організацію, діяльність якої ґрунтувалася б на націоналістичній ідеології та поширювалась на всі українські землі. 28 січня — 3 лютого 1929 на Першому Конгресі Українських Націоналістів у Відні було створено Організацію Українських Націоналістів, головою проводу якої було обрано Коновальця.

Наприкінці 1920-x — на початку 30-х рр. Коновалець, організаційно зміцнивши УВО і ОУН, установив контакти з політичними колами Німеччини, Великобританії, Литви, Іспанії, Італії та організував українські політично-інформаційні служби в багатьох політичних центрах Європи, залучив до співпраці з ОУН широкі кола української еміграції. Здійснив ряд заходів, внаслідок яких були створені осередки ОУН або споріднених організацій у Франції, Бельгії, Канаді, Маньчжурії. За його безпосередньою участю в Америці були засновані Громади Українських Стрільців, що поклали початок Організації Державного Відродження України в США і Українському Національному Об'єднанню в Канаді. З метою підготовки до майбутньої збройної боротьби за незалежність України за дорученням Коновальця було сформовано військовий штаб та укомплектовано школи з підготовки старшинських кадрів для української армії в Польщі, Чехо-Словаччині, Австрії.

От когож он бежал в 1922 в эмиграцию????
и вот в догонку
На початку Першої світової війни 2 серпня 1914 р. Коновалець був мобілізований до австрійської армії (19 полк Крайової оборони Львова). В червні 1915 р. під час боїв на Маківці Коновалець потрапив у російський полон. У 1915 — початку 1916 рр. перебував у таборі для військовополонених у Чорному Яру (між Царицином і Астраханню), а з кінця 1916 — у таборі в Царицині (тепер Волгоград).

Останнє редагування:
Ага, малацы. Только выборочно как-то. Чеж вы жилые районы школы, садики и заводы не посносили, которые при совке выросли. Это тоже памятники.
Та и весь Львов могли бы снести нафиг как памятный подарок ЗУ от Советской власти.

Назад
Зверху Знизу