Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Голодомор БФ

🔴 07:19 Повітряна тривога в Харків.обл.

Чи був Голодомор в Україні

• Голоду не було

Голосів: 3 1.4%
  • Голод був, але випадково співпало

Голосів: 39 17.8%
  • Голодомор був влаштований як акт геноциду українців

Голосів: 177 80.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    219
Статус: Offline
Повідом.: 166
  • 🔴 07:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
Голодомор БФ

Дуже часто чую огидні твердження що Голодомору не було, варіації різні: голоду не було, голод був, але так склалося, випадково; це не був геноцид українців, бо голод був і в Росії, і в Казахстані тощо.
Про себе скажу, що я з дитинства чула розповіді бабусі, що його пережила, жахливі, страхітливі історії і для мене питання був-не був Голодомор як акт геноциду не стоїть.
А як вважаєте Ви?

Был. Мне бабуля рассказывала и про трупы на улицах, и про драки за карточки, как меняли золото на чверть буханки. Много чего.

Був.

бабушка тоже рассказывала что был

Дуже часто чую огидні твердження що Голодомору не було, варіації різні: голоду не було, голод був, але так склалося, випадково; це не був геноцид українців, бо голод був і в Росії, і в Казахстані тощо.
Про себе скажу, що я з дитинства чула розповіді бабусі, що його пережила, жахливі, страхітливі історії і для мене питання був-не був Голодомор як акт геноциду не стоїть.
А як вважаєте Ви?

как то не по расписанию. да и пост провакационный.

Реально був голодомор, вигрібали до зернини, щоб українці щезли. Мої рідні в Харьківській області пережили це і бачили, скільки вмирало людей. Причому, врожай був дуже гарний, ніякої засухи. Просто все забрали.

Ідіоти, які мені сьогодні зіпсували настрій словами "ти така розумна, бо твої рахітні родичи померли в 33" теж були не за розкладом :confused:

обычно темо голодомора вспоминают раз в год, в остально время, внезапно об этом никто не помнит. как то так.

нужно уточнять, что именно было, голод или голодомор, потому как это два разных понятия

Был. Мама рассказывала, как бабушка покупала! картофельные очистки и делала из них оладьи!!!

плохая девочка и такая тема.... стггганно:confused:

в педерации был голод, в Украине голодомор

Думки різні, формуйте - додам в опитування.

Голодомор був, як покарання за те, що українці не приймали коллективізацію та індустріалізацію, намагались протистояти радяньській владі. За то і були жорстоко покарані. Для мене це не є питання, це - факт.

нужно уточнять, что именно было, голод или голодомор, потому как это два разных понятия
если в городах было просто не до жиру, то в селах был целенаправленный голодомор. моя бабушка жила в Харькове в то время, особого голода не помнит. а голодных селян в города патрули не пускали :(

Назад
Зверху Знизу