я взагалі в душі не знаю шо таке гомоглобін))
Мнє на почтє прєдлагают. І нє тока гєматогєн.В аптеке всегда предлагают. Зачем??
кіко тобі рочків, на вигляд, шо досі пропонуютьВ аптеке всегда предлагают. Зачем??
Нєужєлі. А єслі єтот 0,1 Ньютон пріложіть на площадь 0,00055 мм2, да на глаз ілі яйкіТа ми уже договорілісь, шо сіла тока покриваєт тую сілу Ньютона, як бик овцу.
Здаюсь. По фізікє тройка била. Із жалостіНєужєлі. А єслі єтот 0,1 Ньютон пріложіть на площадь 0,00055 мм2, да на глаз ілі яйкі
та то БАД, без жодних доказів ефективності.Гематоген тоже нужно принимать по показаниям.
Гематоген - прадавній засіб. Як люголь при ангіні.та то БАД, без жодних доказів ефективності.
як банки, чи гірчиця та окріп на ноги
Шо бля?....тогда я уже 4 раза умер..Смєртєльна доза сахаря - 26.
Ти нє ложкамі мєряй, а проміллямі.Шо бля?....тогда я уже 4 раза умер..
Виглядаєш погано? ))Мнє на почтє прєдлагают. І нє тока гєматогєн.
судячи з аватарки, таке собі)Виглядаєш погано? ))
Як усі. Бо пропонують усім.Виглядаєш погано? ))
Самая лучча фотка. З паспорта.судячи з аватарки, таке собі)
це фото у паспорт після того, як три дні святкував 25річча.Самая лучча фотка. З паспорта.
Шеснарік.це фото у паспорт після того, як три дні святкував 25річча.
буває...
Ну так досягнення мобілізаційного віку це привідце фото у паспорт після того, як три дні святкував 25річча.
буває...
Зависит от запаса здоровья списанного ветерана.А спирта? Кроме классического, описанного в ноуке случая "В Вашем спирте крови не обнаружено".
Сила в гематогенє1Тєпєрь вся сіла в гємоглобінє. Я чітал об єтом в журналє "Огонєк".
Паріруйт