ну таки да ...При заданном сопротивлении, видимо достаточный вольтаж. Закон Ома еще не отменили.
обо што? о_Опаріруйтє
ага, розповісте це лікарям, спеціалістам по крові?Такой гемоглобин-это нехорошо.
Мош Пани его с сахаром переплутала?..ага, розповісте це лікарям, спеціалістам по крові?
я чоловік, якщо що...
але вдячний за турботу
А ми по старинке, в колпачек свечу и на ребра цілиндра..Тю! Раніше наявність іскри в мототехніці як перевіряли? Засовуєш палець у люлюку і тим же пальцем притуляєшся до ребер циліндру. І рукою тиснеш на кікстартер.
Їбаше в палець - іскра є.
Смєртєльна доза сахаря - 26.Мош Пани его с сахаром переплутала?..
У сонячну погоду не видно ні-ху-я!А ми по старинке, в колпачек свечу и на ребра цілиндра.
У мене сьогодні 162.Хто більше?ну давайте поміряємося гемоглобіном. в мене у середу 155 було. паріруйтє
Высокий гемоглобин не всегда гут.У мене сьогодні 162.Хто більше?
так більше - це загущення крові. (((У мене сьогодні 162.Хто більше?
ніт, головне, шоб оцету у крові не булоСмєртєльна доза сахаря - 26.
Ото,наверное,у меня и давление зашкаливаеттак більше - це загущення крові. (((
А я как раз сегодня в Аналитике анализы сдавал.Потому и знаюя взагалі в душі не кохаю: який там в мене гемоглобін! Заздріть нещасні)))
Знаю, але вам не скажу!і групу крові не знаєш?)
ацетонушоб оцету у крові не було
та да, але уксус теж мабуть хєровоацетону
простими словами: це залізо-речовина у крові, що переносить кисень від твоїх легень до кліточок у тканинах, де проходить згоряння (окислення) корисних речовин, які надають цим кліточкам енергію для виконання їх функцій...гомоглобін))
Єто сотря в какоє мєсто і на какую площадь єє пріложітьДавайте, я вас пєрєубєдю.
Шо зробить з людиною СІЛА тока в 0,1 ампєр?
А сіла в 0,1 Ньютон?
Та ми уже договорілісь, шо сіла тока покриваєт тую сілу Ньютона, як бик овцу.Єто сотря в какоє мєсто і на какую площадь єє пріложіть