Геймплейно это про рейды в первую очередь, но проблема второй части в том, что они выкидывают весь "неактуальный" контент из игры с выходом нового, включая сюжетку. Поэтому если с начала не играешь - особо не вольешься.
Треба грати, виходитьПровалився крізь текстури одразу старті Doom: The Dark Ages.
Не на такий початок гри я розраховував, бо зазвичай продукти id software добре вилизані, но штош...
Взагалі, гра - бомба, канєшно! Бойовка дуже цікава, динаміку я поки що вивозю. Візуал чудовий, і з продуктивністю на максимальних налаштуваннях графіки немає жодних проблем (4070 super @2K)
Є питання до місцевої фізики (об'єктам не вистачає маси), ну і відсутність qiucksave/quickload напрягає.
Немає в планах поки що. Не грав ще. Скайрім туди жЯк я заздрю тим, хто пройде Облівіон вперше
Скайрім по квестах трохи недотягуєНемає в планах поки що. Не грав ще. Скайрім туди ж
Провалився крізь текстури одразу старті Doom: The Dark Ages.
Не на такий початок гри я розраховував, бо зазвичай продукти id software добре вилизані, но штош...
Взагалі, гра - бомба, канєшно! Бойовка дуже цікава, динаміку я поки що вивозю. Візуал чудовий, і з продуктивністю на максимальних налаштуваннях графіки немає жодних проблем (4070 super @2K)
Є питання до місцевої фізики (об'єктам не вистачає маси), ну і відсутність qiucksave/quickload напрягає.
Ех, залишилось моє MOBA ще в Quake III Arena. Періодично загляну, получу звздюлєй та виходжу))
Та пішли вони нахуй!Кажуть новий Дум провалився. Онлайн низький в порівнянні з попередніми